Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη, 30 Απριλίου 2013

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ TASK FORCE Ράιχενμπαχ: «Οι Γερμανοί διαδηλώνουν ενώ οι Έλληνες...»


Μετριοπαθέστατες... έκρινε τις αντιδράσεις των Ελλήνων εργαζομένων ο επικεφαλής της Task Force Χορστ Ράιχενμπαχ κατά την ανεπίσημη ενημέρωση για την τριμηνιαία έκθεση της Ομάδας Δράσης για την Ελλάδα.

Ειδικότερα, απαντώντας σε Γερμανίδα δημοσιογράφο που ρώτησε για τις χθεσινές διαδηλώσεις στην Αθήνα, της είπε ότι αν τα Συνδικάτα στη Γερμανία διαδηλώνουν για να πάρουν αύξηση 6% στις αποδοχές τους, κάτι που τελικά πέτυχαν είναι απολύτως μετριοπαθείς οι αντιδράσεις των Ελλήνων που διαδηλώνουν ελάχιστα αν και έχουν υποστεί μειώσεις 50% στα εισοδήματά τους. 

Σε γενικές γραμμές ο κ. Ράιχενμπαχ εξέφρασε ικανοποίηση από τη συνεργασία του με την ελληνική κυβέρνηση και την πορεία των μεταρρυθμίσεων. Βέβαια ανέφερε ότι δεν είναι ικανοποιητικός ο ρυθμός είσπραξης εσόδων και ότι δεν ξέρουμε ακόμη αν θα αποδώσουν οι φορολογικές προσπάθειες. Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στην διοικητική μεταρρύθμιση στην αξιολόγηση και αναδιοργάνωση στα υπουργεία (60.000 εργαζομενοι) και ακολούθως σε ολόκληρη την ελληνική διοίκηση (750.000 εργαζόμενοι). 
........................
NewPost
Σημ.axinosp:Κάνουν καλή δουλειά τα τσιράκια σου στην ΓΣΕΕ..........

Δεν υπάρχουν σχόλια: