Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα, 15 Απριλίου 2013

Μην αφήσετε τα παιδιά σας να πεινάσουνΆλλο ένα υπέροχο βίντεο από τον EastTennesseeprepper. Πολύ συγκινητική περιγραφή η οποία αν μη τι άλλο θα σας προβληματίσει και ευελπιστώ ότι θα σας δώσει το κίνητρο που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε μια νέα σελίδα στην ζωή σας. Μια αναπροσαρμογή των προτεραιοτήτων μας είναι επιβεβλημένη λόγω των νέων συνθηκών που μας επιβλήθηκαν. Είναι καιρός να βγούμε από τον λήθαργο και να βάλουμε το μυαλό μας να δουλέψει, διότι ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα από τις δυσκολίες που θα συναντήσουμε μόλις το διεθνές κεφάλαιο αποφασίσει να βγάλει την Ελλάδα από την πρίζα. 

Προετοιμαστείτε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: