Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Η Χρυσή Αυγή στην Γερμανία συγκατοικεί με τους Γερμανούς αδελφούς της.


Κατά την επίσκεψή μας στην Κολωνία μάθαμε για την συγκατοίκηση της Χρυσής Αυγής με τις νεοναζιστικές οργανώσεις που δρουν στην Γερμανία και πρωτίστως στις περιοχές της Ρηνανίας και της Βαυαρίας. Μάλιστα πολλοί μίλησαν για κοινές δράσεις ελληνογερμανών ναζί με διασυνδέσεις στον υπόκοσμο και τις μυστικές υπηρεσίες. Πάντως, όπως διαπιστώσαμε ιδίοις όμασι, οι δήθεν Έλληνες της Χρυσής Αυγής στην Γερμανία δεν έχουν κανένα πρόβλημα να φέρουν ανοιχτά την σβάστικα ως σύμβολό τους. Βλέπετε δεν έχουν λόγο να κρύβονται στην Γερμανία και μάλιστα στις περιοχές όπου από τον μεσοπόλεμο αποτελούν την σφηκοφωλιά των ναζί. Ούτε έχουν την ανάγκη να κρατούν τα προσχήματα όπως κάνουν στην Ελλάδα. 
Για συχνές επαφές μεταξύ Γερμανών νεοναζί με τη Χρυσή Αυγή εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα κάνει λόγο δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας Der Standard 17.04.2013. Όπως σημειώνει η εφημερίδα, μπορεί η ίδρυση γραφείου της Χρυσής Αυγής στη Νυρεμβέργη να θεωρείται αμφίβολη, «είναι όμως αναμφίβολο ότι εκπρόσωποι των Ελλήνων φασιστών και γερμανικών νεοναζιστικών οργανώσεων καλλιεργούν επαφές. Αν και η Χρυσή Αυγή διέψευσε επισήμως οποιαδήποτε επαφή, το βίαιο βαυαρικό νεοναζιστικό δίκτυο ‘Freies Netz Süd’ (FNS) έχει αναφερθεί συχνά στο παρελθόν σε συναντήσεις στην Ελλάδα και τη Γερμανία. Έτσι μία αντιπροσωπεία του FNS επισκέφθηκε το Φεβρουάριο το κοινοβούλιο στην Αθήνα και ακολούθως συμμετείχε σε διαδήλωση της Χρυσής Αυγής (…) Εκτός από τους εκπροσώπους του FNS, παρόντες φέρονται να ήταν και ακτιβιστές του ακροδεξιού NPD από το κρατίδιο Ρηνανία-Παλατινάτο». Σύμφωνα με το δημοσίευμα, «η επίσκεψη στην Ελλάδα δεν ήταν η πρώτη συνάντηση μεταξύ του FNS και των Ελλήνων φασιστών. Ήδη το Νοέμβριο του 2012 φέρονται να συναντήθηκαν μέλη του FNS, του NPD Ρηνανίας-Παλατινάτου και της Χρυσής Αυγής για μία ‘εκδρομή πολιτικής κουλτούρας’ στη Νυρεμβέργη». Κλείνοντας, το δημοσίευμα διαπιστώνει ότι «εντός της ναζιστικής σκηνής (στη Γερμανία) επικρατεί μεγάλος ενθουσιασμός για τις εξελίξεις στην Ελλάδα. Γερμανικές νεοναζιστικές οργανώσεις ελπίζουν να επωφεληθούν κι αυτές από τις αβεβαιότητες που απορρέουν από την πολιτική αντιμετώπισης της κρίσης».

Πάντως στην Κολωνία, στο Μόναχο και αλλού τα γραφεία της Χρυσής Αυγής συστεγάζονται με εκείνα των νεοναζιστικών αδελφών της κομμάτων. Γι’ αυτό και είναι τόσο δύσκολο στα καρακόλια του Μιχαλολιάκου να αποκηρύξουν την σβάστικα. Τον Οκτώβριο του 2010 τα αδελφά κόμματα του ναζισμού συναντήθηκαν στην Ιταλία για να θριαμβολογήσουν για την άνοδο του «εθνικισμού» στην Ευρώπη. Ο ίδιος ο Μιχαλολιάκος έκλεισε την ομιλία του με την ρήση του Γκέμπελς ότι «θα γυρίσουμε και ο γη θα τρέμει»! Την εποχή εκείνη τα κέντρα που χρηματοδοτούν τα ναζιστικά κόμματα όπως αυτά της Γερμανίας και της Ελλάδας είχαν βάλει στο μάτι την Ιταλία. Ήθελαν πάσει θυσία να αναγεννηθεί και στην Ιταλία ένα ανερχόμενο φασιστικό κόμμα με μαζική λαϊκή βάση. Τότε ήλπιζαν στην εγγονή του Μουσολίνι, αλλά το κίνημα των 5 αστέρων συνέτριψε κάθε ελπίδα αναβίωσης του φασιστικού κόμματος στην Ιταλία.

Πιστεύουν ότι οι Έλληνες έχουν ξεχάσει το αίμα που έχυσαν οι πατεράδες και οι μανάδες τους κάτω από τις μπότες των ναζί που έχει σαν είδωλο ο Μιχαλολιάκος και η παρέα του. Πιστεύουν ότι έχουν ξεχάσει τους γερμανοτσολιάδες και ταγματαλήτες από τους οποίους κατάγονται οι μαφιόζοι της Χρυσής Αυγής. Και πολύ περισσότερο πιστεύουν ότι έχουν καταπέσει σε τέτοιο επίπεδο ηλιθιότητας και πνευματικής νωθρότητας ώστε να τους εντυπωσιάζουν σεσημασμένοι κακοποιοί που ξέρουν μόνο από άναρθρες κραυγές επιπέδου ζωολογικού κήπου. Όσο κι αν η άλλη όψη του φασισμού, που έχει ντυθεί με τα χρώματα μιας αριστεράς και ενός ψευδεπίγραφου αναρχισμού προκειμένου να ποινικοποιεί την σημαία σαν σύμβολο εθνικής ενότητας του ελληνικού λαού για να πριμοδοτήσει σκόπιμα την Χρυσή Αυγή, δεν πρόκειται να τα καταφέρουν. Για άλλη μια φορά οι χρηματοδοτήσεις του παρακράτους εντός και εκτός Ελλάδος θα πάνε στράφι τόσο για τους ναζί "εθνικιστές", όσο και για τους ομοϊδεάτες τους δήθεν αντιφασίστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: