Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο, 20 Απριλίου 2013

ΜΑΚΕΛΕΙΟ "ΒΟΜΒΕΣ": ΣΕ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΦΩΤΟ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΑΜΑΡΑ ΤΕΤ-ΑΤΕΤ ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΣΙΛΟΓΟ ΜΙΧ.ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟsamaras-xristoforakos
Μιας και η ανακρίτρια, η κυρία κυρία Νικολακέα άνοιξε επιτέλους(μετά από συνεχή δημοσιεύματα και αναρτήσεις του makeleio.gr)πάλι τον αμαρτωλό και βρωμερό φάκελο της Μίζενς με τους γερμανούς δοσίλογους να έχουν χρηματίσει τον μισό πολιτικό κόσμο της χώρας και να την έχουν κοπανήσει από τη χώρα-άλλοι με ελικόπτερα και άλλοι με καράβια-είπαμε κι εμείς να σας κάνουμε ένα δώρο.
Το θέμα που έρχεται σε λίγη ώρα αφιερώνεται στον κατοχικό πρωθυπουργό. Ας ψάξει να βρει ποιο πρόσωπο μέσα από την οικογένεια του είδε τον γόνο των δοσιλόγων της Γερμανικής μπότας, Μιχάλη Χριστοφοράκο στο Μόναχο. Κατά τα άλλα η οικογένεια που μας κυβερνάει δεν είδε και δεν ξέρει τον αρχιναζί της Μέρκελ που "έπιασε" όσους πολιτικούς μιλούν ελληνικά.
Άνθρωπος του ΜΑΚΕΛΕΙΟ ήταν στο σημείο της αιφνίδιας συνάντησης και κετέγραψε βίντεο και φωτογραφίες.
Αυτά για όσους δυσπιστούσαν όταν τα γράφαμε. Τονι, για πες αλεύρι. Ο θείος Μιχάλης σε γυρεύει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: