Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 29 Μαρτίου 2009

Αποδιοπομπαίοι τράγοι της Ε.Ε. οι δημόσιοι υπάλληλοι

Μόδα τείνει να γίνει, με τις ευλογίες των Βρυξελλών, η μείωση των αποδοχών των δημόσιων υπαλλήλων.
Το μέτρο, που, σημειωτέον, λαμβάνεται χωρίς «συναίνεση» των συνδικάτων, ευλογούν η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ως επιτακτικά αναγκαίο για την ανάκτηση της ανταγωνιστικότητας και τη μείωση των ελλειμμάτων.

Στον χορό έχουν μπει μέχρι στιγμής τρεις χώρες, που σύντομα πιθανότατα θα γίνουν τέσσερις:

*Η Ιρλανδία, όπου η άνω του 7% περικοπή των τακτικών αποδοχών προσλαμβάνει τη μορφή της αύξησης της παρακράτησης για τη χρηματοδότηση των συντάξεων.

*Η Ουγγαρία, η οποία προσφεύγοντας σε μια διαφορετική μεθόδευση (σε φαντασία δεν υστερούν οι μακελάρηδες), κατάργησε τον δέκατο τρίτο μισθό.

*Η Λετονία, όπου η κατά 15% αφαίμαξη των υπαλλήλων του δημοσίου συνομολογήθηκε στο πλαίσιο της βοήθειας που έλαβε από το ΔΝΤ και την Ευρωπαϊκή Ενωση.

*Στον ίδιο δρόμο φαίνεται πως θα κινηθεί και η Ρουμανία, αν έως τον επόμενο μήνα καταφύγει κι αυτή εις τας αγκάλας των διεθνών οργανισμών.

Ολο και συχνότερα οι Κασσάνδρες προειδοποιούν για «ευρωπαϊκό σύνδρομο Αργεντινής», θυμίζοντας τα «ματωμένα Χριστούγεννα» του 2002 στο Μπουένος Αϊρες και την καταστροφή της εύπορης μεσαίας τάξης.

Κατά τον πρόεδρο της ΕΚΤ Ζαν-Κλοντ Τρισέ οι θυσίες αυτές δικαιολογούνται σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης που τα τελευταία χρόνια παρουσίασαν εντυπωσιακούς ρυθμούς ανάπτυξης. Αντίθετα, τα συνδικάτα προκρίνουν και απαιτούν τόνωση της αγοραστικής δύναμης. Οπως τονίζει ο Jan Willen Goudrian, γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Ευρωπαϊκών Συνδικάτων Δημόσιων Υπηρεσιών (FSESP): «Οι κυβερνήσεις εύκολα χρησιμοποιούν τις δημόσιες υπηρεσίες σαν αποδιοπομπαίους τράγους, μολονότι το προσωπικό τους κάθε άλλο παρά ευθύνεται για την κρίση. Επέλεξαν όμως τη χειρότερη στιγμή για να βάλουν χέρι στον δημόσιο τομέα, γιατί ακριβώς τώρα είναι που χρειάζεται περισσότερο παρά ποτέ να επενδύσει και να σταθεροποιήσει την οικονομία».
http://new.enet.gr/?i=news.el.article&id=30201

Δεν υπάρχουν σχόλια: