Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 29 Μαρτίου 2009

Τα UFΟ στον Τάμεση ήταν... Stealth

ΛΟΝΔΙΝΟ
UFΟ πάνω από τον Τάμεση; Οχι, απλώς το Πεντάγωνο δοκίμαζε τα μαχητικά του. Στα τέλη της δεκαετίας του ΄80 το βρετανικό υπουργείο Αμυνας ήταν ανάστατο καθώς εκατοντάδες άνθρωποι, από πιλότους της RΑF στη Σκωτία έως νοικοκυρές στη Νότια Αγγλία, ισχυρίζονταν ότι είχαν δει Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα (ΑΤΙΑ).
Οπως αποκαλύπτεται τώρα που άνοιξαν μερικά από τα απόρρητα αρχεία, το υπουργείο δεν φοβόταν μια εξωγήινη εισβολή αλλά το ενδεχόμενο οι Αμερικανοί να κατασκεύαζαν και να δοκίμαζαν αεροσκάφη τύπου Stealth και κατασκοπευτικά αεροπλάνα χωρίς να ενημερώσουν τους βρετανούς συμμάχους τους.
Οι λεπτομέρειες ήρθαν στο φως καθώς αποχαρακτηρίστηκαν και δόθηκαν στη δημοσιότητα επτά φάκελοι της Βρετανικής Αντικατασκοπίας που αφορούν την περίοδο από τον Νοέμβριο του 1987 ως τον Απρίλιο του 1993. Στα τέλη της δεκαετίας του ΄80 το βρετανικό υπουργείο αναζητούσε ενδείξεις ότι είτε οι Ρώσοι είτε οι Αμερικανοί ανέπτυσσαν τεχνολογία Stealth, δηλαδή αεροσκάφη σχεδόν αόρατα στα ραντάρ. Σε κάποιες περιπτώσεις οι υποψίες του υπουργείου ήταν πιθανότατα δικαιολογημένες. Στα αρχεία περιέχονταν πολλά, σχεδόν παιδιάστικα, σκίτσα αυτοπτών μαρτύρων, τα οποία όμως απεικόνιζαν τις γωνιώδεις γραμμές ενός βομβαρδιστικού Stealth. Σ ε μία περίπτωση φωτογραφίες ενός ΑΤΙΑ που αιωρούνταν δίπλα σε ένα τζετ της RΑF επάνω από τη Σκωτία εξετάστηκαν προσεκτικά καθώς οι μάρτυρες είπαν ότι είδαν ένα μυστηριώδες αντικείμενο σε σχήμα διαμαντιού να μετεωρίζεται για περίπου δέκα λεπτά προτού ανυψωθεί κάθετα και με μεγάλη ταχύτητα. Το 1989 ένας εργαζόμενος πετρελαιοβιομηχανίας, εκπαιδευμένος στην παρατήρηση αεροσκαφών, δήλωσε ότι είδε ένα «τέλειο μαύρο τρίγωνο», το οποίο συνοδευόταν από δύο αμερικανικά μαχητικά, ενώ το 1990 τα πληρώματα έξι μαχητικών τύπου Τornado της βρετανικής πολεμικής αεροπορίας τα οποία πετούσαν πάνω από τη Γερμανία ανέφεραν ότι είδαν ένα άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο που πιστεύεται ότι ήταν αεροσκάφος Stealth. Την ίδια χρονιά έγχρωμες φωτογραφίες που τράβηξαν αυτόπτες μάρτυρες από ένα άλλο ΑΤΙΑ και δημοσιεύτηκαν στις εφημερίδες πιστεύεται ότι εμφάνιζαν το κατασκοπευτικό αεροπλάνο «Αurora». Βεβαίως δεν αφορούσαν τελικά όλες οι πληροφορίες για UFΟ άγνωστα ως τότε αεροσκάφη τελευταίας τεχνολογίας. Για παράδειγμα, μια γυναίκα είχε καταθέσει ότι την ώρα που πήγαινε βόλτα τον σκύλο της στο Νόρφολκ την πλησίασε ένας εξωγήινος ο οποίος μιλούσε με... σκανδιναβική προφορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: