Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 21 Μαρτίου 2009

Η δραματική υποχώρηση των μετοχικών τους τιμών δημιουργεί προβλήματα σε Citigroup και Μοrgan Stanley

Προβλήματα αντιμετωπίζουν οι Citigroup και Μοrgan Stanley, καθώς προσπαθούν να πληρώσουν τους εργαζομένους τους: οι δύο εταιρείες κοντεύουν να «ξεμείνουν» από μετοχές.
Στη διάρκεια των επομένων εβδομάδων, η Citigroup και η Morgan Stanley αναμένεται να ανακοινώσουν σχέδια για την έγκριση για μεγαλύτερο αριθ΄μό μετοχών σε κυκλοφορίας, έτσι ώστε να έχουν αρκετό μετοχικό κεφάλαιο για την αποζημίωση των εργαζομένων, όπως επισημαίνουν έγκυρα πληροφορημένες πηγές.
Η ανάγκη των δύο επενδυτικών εταιρειών για την απελευθέρωση ή αύξηση μετοχών έχει καταστεί εντονότερη, λόγω της δραματικής υποχώρησης των μετοχικών τους τιμών.
Το δίλημμα που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι Citigroup και Morgan Stanley αντικατοπτρίζει το μέγεθος του πλήγματος που έχουν υποστεί οι μετοχές τους εν μέσω της πτωτικής χρηματιστηριακής αγοράς.
Οι χαμηλότερες τιμές συνεπάγονται το γεγονός ότι θα χρειασθεί να καταβάλουν μεγαλύτερο αριθμό μετοχών, ώστε να εκπληρώσουν το αναγκαίο σύνολο οικονομικών αποδοχών.
Ορισμένοι αναλυτές πιστεύουν ότι ολοένα και περισσότερες εταιρείες θα χρειασθεί να προσφύγουν στους μετόχους και να αυξήσουν την προσφορά μετοχών, σε περίπτωση που οι μετοχές του χρηματοοικονομικού τομέα δεν ανακάμψουν σημαντικά.
Η Citigroup οριστικοποιεί τα σχέδιά της, στο πλαίσιο των οποίων θα ζητήσει από τους μετόχους έγκριση για την αύξηση του αριθμού των μετοχών στα 40 δισ. ή και περισσότερο έναντι των 15 δισ. μετοχών, σύμφωνα με πληροφορίες από έγκυρες πηγές. To αίτημα της Citigroup βασίζεται, σε μεγάλο βαθμό, στο γεγονός ότι θέλει να καλύψει τις ανάγκες καταβολής αποζημιώσεων σε μετοχές.
Αλλά και η Morgan Stanley ενδεχομένως να στραφεί κατά τους προσεχείς μήνες στην αύξηση του αριθμού των μετοχών της, που αυτή την εποχή υπολογίζονται στις 3,5 δισ. μετοχές. Εκπρόσωποι και των δύο αμερικανικών επενδυτικών τραπεζών -που έχουν την έδρα τους στη Νέα Υόρκη- αρνήθηκαν να σχολιάσουν και να προσδιορίζουν τον ακριβή αριθμό μετοχών που αναμένεται να χρειασθούν για την κάλυψη μελλοντικών αποδοχών σε μετοχές.
Εξάλλου, η Citigroup ανακοίνωσε το ενδεχόμενο διεξαγωγής αντίστροφου split μετοχών, στο πλαίσιο της συμφωνίας ανταλλαγής για την απόκτηση μεριδίου 36% της Citigroup από την αμερικανική κυβέρνηση. Η Citigroup θα ανταλλάξει προνομιούχες μετοχές, αξίας 27,5 δισ. δολαρίων, με κοινές.
http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/03/20/1643379.htm
Σημ.axinosp:Δηλαδή η Μεγαλύτερη Τράπεζα στο Κόσμο η Citigroup οχι μόνο δεν έχει να πληρώσει με μετρητά τους εργαζόμενους αλλά ούτε και με μετοχές να τους πληρώσει δηλαδή , Καπιταλισμός φινίτο !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: