Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2009

Ζημιές 305,9 εκατ. ευρώ για την ΔΕΗ

Ζημιές 305,9 εκατ. ευρώ εμφάνισε το 2008 η ΔΕΗ, έναντι κερδών 222,3 εκατ. ευρώ τη χρήση του 2007, ενώ όπως αναφέρεται, στην ανακοίνωση της χωρίς τη δαπάνη για CO2, οι ζημιές θα είχαν διαμορφωθεί στα 216,3 εκατ. ευρώ.
Η ΔΕΗ επισημαίνει ότι οι προ φόρων ζημίες το 2008, ανήλθαν σε 395,9 εκατ. ευρώ, έναντι προ φόρων κερδών 276,4 εκατ. ευρώ το 2007, εκ των οποίων 165 εκατ. ευρώ από την πώληση της εταιρείας τηλεπικοινωνιών Tellas.
Εάν οι τιμές των καυσίμων και των αγορών ενέργειας είχαν παραμείνει στα επίπεδα του 2007 και δεν υπήρχε η επιβάρυνση από το CO2, τότε η χρήση θα ήταν κερδοφόρος κατά 393,1 εκατ. ευρώ, σημειώνει η εταιρία στην ανακοίνωση της.
Σε ό,τι αφορά τα έσοδα της ΔΕΗ στο εν λόγω διάστημα ανήλθαν στα 5,82 δισ. ευρώ, από 5,15 δισ. ευρώ της προηγούμενης χρονιάς, καταγράφοντας αύξηση 13%.
Σε δήλωση του ο Π.Αθανασόπουλος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ ΑΕ τόνισε ότι η επιδείνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της ΔΕΗ το 2008, συνέβαλε στο να αναδειχθούν, εντός και εκτός της εταιρίας, οι αδυναμίες και τα τρωτά σημεία τόσο του εταιρικού μοντέλου της ΔΕΗ, όσο και του επιχειρηματικού περιβάλλοντος της ελληνικής αγοράς ηλεκτρισμού.
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4508861&ct=3
Σημ.axinosp: Οταν το μετά το 2000 ανακαλύπτει η ΔΕΗ την Πράσινη Ενέργεια με τους Ηλιακούς συλέκτες των Ιδιωτών και τις δικές της ανεμογενήτριες , που οι περισσότερες παραμένουν κλειστές , για να πλουτίζει ο Βαρδινογιάννης και ο Λάτσης με τις βενζινοκίνητες γεννήτριες ρεύματος που η ΔΕΗ διαθέτει τότε τουλάχιστον θα πάθει αυτά που παθαίνει !! Μέχρι και οι Ισλανδοί ήλθαν που η χώρα τους είναι , απο τις πρώτες σε παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από γεωθερμία , η ΔΕΗ αγρόν ηγόραζε , προτιμούσε να παίζει με το Ίντερνετ και την Tellas !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: