Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2009

Φοβούνται λιντσάρισμα

Οι βρετανικές αρχές φοβούνται επεισόδια τύπου Γένοβας τις επόμενες ημέρες, καθώς ετοιμάζονται πληθώρα διαδηλώσεων από συνδικάτα μέχρι ακτιβιστές του αντιπολεμικού κινήματος και αναρχικούς. Ηδη στο Ιντερνετ κυκλοφορούν συνθήματα του τύπου «Πέστε την στις τράπεζες», με τους διαδηλωτές να επικεντρώνουν τα πυρά τους στην Τράπεζα της Αγγλίας.
Σύμφωνα με ανταπόκριση του πρακτορείου Ρόιτερ, το Εμπορικό Επιμελητήριο του Λονδίνου έχει συστήσει σε τραπεζίτες και χρηματιστές να φορούν καθημερινά ρούχα για να αποφύγουν τυχόν «λιντσάρισμα» από διαδηλωτές.
Η βρετανική αστυνομία έχει ανακαλέσει όλες τις άδειες αστυνομικών από το Λονδίνο και συστήνει σε επιχειρήσεις να ματαιώσουν τις μη απαραίτητες συναντήσεις, καθώς οι διαδηλωτές ενδέχεται να βάλουν στο στόχαστρο το Σίτι.
Σημ.axinosp:Σαν δεν ντρέπονται οι παλιο-ακτιβιστές που θα λυντσάρουν τους Τραπεζίτες , γιατί εργαζόμενοι είναι και αυτοί και για την οικονομία δουλεύουν ρε γαμώτο !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: