Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

Γεύμα σε επιχειρηματίες παρέθεσε ο ΥΠΟΙΚ

Γεύμα σε επιχειρηματίες παρέθεσε χθες ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Ι. Παπαθανασίου. Ηθελε να μάθει από "πρώτο χέρι" τη συμβαίνει στην αγορά.
Στο τραπέζι συμμετείχαν επιχειρηματίες από σημαντικούς τομείς της οικονομίας, όπως οικοδομή, λιανικό εμπόριο, φάρμακα, κλωστές κ.α. Ολοι σχεδόν εξέφρασαν την ανησυχία τους, καθώς διαπίστωσαν σημαντική κάμψη της ζήτησης. Από τον υπουργό ζήτησαν αύξηση των δημοσίων επενδύσεων και καλύτερη ροή δανείων στις επιχειρήσεις από τις τράπεζες.
Παρών στο τραπέζι και ο πρόεδρος του ΣΕΒ κ. Δ. Δασκαλόπουλος. Η στήλη ξεχώρισε τους κ. κ.κ. Δ. Παπαλεξόπουλο του Τιτάνα και Γ. Γεράρδο του Πλαισίου οι οποίοι συμμετείχαν στο πρόσφατο δείπνο επιχειρηματιών στο σπίτι του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Γ. Παπανδρέου.
Σύμφωνα με πληροροφίες θα ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες συναντήσεις του υπουργού.
http://www.capital.gr/News.asp?id=706166
Σημ.axinosp:Αν θέλεις να μάθεις από πρώτο χέρι τι συμβαίνει στην αγορά ρωτάς την αγορά ,δηλαδή τους Εμπόρους με τα μαγαζιά και τους καταναλωτές κ. Παπαθανασίου και όχι μόνο την Βιομηχανία !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: