Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2009

ΔΝΤ: «Kάθαρση»

Η παγκόσμια οικονομία βρίσκεται σε κρίση και δεν πρόκειται να ανακάμψει εάν δεν «καθαρίσει» το τραπεζικό σύστημα από τοξικές επενδύσεις, δήλωσε χθες ο γενικός διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), Ντομινίκ-Στρος Καν, προειδοποιώντας ότι το Ταμείο θα αναθεωρήσει πάλι προς τα κάτω τις εκτιμήσεις για την ανάπτυξη διεθνώς. Η νέα πρόβλεψη θα εκτιμά συρρίκνωση της παγκόσμιας οικονομίας φέτος μεταξύ 0,5% και 1%. Παρ’ όλα αυτά, ο κ. Στρος Καν επεσήμανε ότι είναι δυνατόν να ανακάμψει η παγκόσμια οικονομία το 2010, εάν ακολουθηθούν οι ορθές στρατηγικές. Βασική προϋπόθεση για την επιτυχία είναι η αποκατάσταση της υγείας του χρηματοοικονομικού κλάδου. Η εμπειρία του ΔΝΤ δείχνει ότι δεν είναι δυνατόν να επέλθει οικονομική ανάκαμψη εάν δεν εξυγιανθoύν πρώτα οι τράπεζες, είπε. Οι δηλώσεις έγιναν σε ομιλία του σε συνέδριο του Διεθνούς Οργανισμού Εργασίας (ILO), όπου ανέφερε ότι εκατομμύρια άνθρωποι θα βρεθούν σε συνθήκες φτώχειας και ανεργίας, θα εκδηλωθούν απειλές κοινωνικής αναταραχής και ίσως ακόμη και πόλεμος, και χρειάζεται να ληφθεί άμεσα δράση.
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_world_1_24/03/2009_308746
Σημ.axinosp:Είδατε τι μας λέει ο πρώην Γάλλος Σοσιαλιστής Ντομινίκ-Στρος Καν δώστε λεφτά στις τράπεζες για να τα δώσουν στο ΔΝΤ αλλιώς πείνα , ταραχές , πόλεμος ενώ παλαιότερα το ΔΝΤ όπου εμφανιζόταν αφθονία , επάρκεια και ειρήνη εφερνε παντού !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: