Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

Καναδάς: Απόρριψη μέτρων αναδιάρθρωσης των GM και Chrysler


Η καναδική κυβέρνηση εκτιμά ότι δεν θα εξασφαλίσουν μακροπρόθεσμα τη βιωσιμότητα της βιομηχανίας αυτής.

Η καναδική κυβέρνηση απέρριψε σήμερα, Δευτέρα, τα μέτρα αναδιάρθρωσης που παρουσιάστηκαν από τις αυτοκινητοβιομηχανίες General Motors (GM) και Chrysler για την εξασφάλιση βοήθειας, εκτιμώντας, όπως και η Ουάσινγκτον, ότι δεν θα εξασφαλίσουν μακροπρόθεσμα τη βιωσιμότητα της βιομηχανίας αυτής στον Καναδά.
«Ακούσαμε σήμερα το πρωί τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, να μας ανακοινώνει τις ανησυχίες του σχετικά με τα σχέδια αναδιάρθρωσης της General Motors και της Chrysler. Μοιραζόμαστε αυτές τις ανησυχίες», δήλωσε ο Καναδός υπουργός Βιομηχανίας, Τόνι Κλίμεντ, σε συνέντευξη Τύπου.
«Τα σχέδια που παρουσιάστηκαν από την General Motors και την Chrysler στην κυβέρνηση του Καναδά δεν πηγαίνουν αρκετά μακριά για να εξασφαλίσουν την μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα των εταιρειών αυτών», δήλωσε. «Ως εκ τούτου δεν εγκρίναμε τα σχέδια αυτά», τόνισε.
«Οι αυτοκινητοβιομηχανίες θα πρέπει κυρίως να διασφαλίσουν ότι θα διατηρήσουν το 20% της βορειοαμερικανικής παραγωγής τους στον Καναδά», σημείωσε ο Κλίμεντ.
Σημειώνεται ότι η General Motors απασχολεί 10.000 εργαζόμενους στον Καναδά και η Chrysler 9.400.
Σημ.axinosp:Ούτε 60 μέρες δεν μείνανε για τη GM .Βγάλανε εναν Τραπεζικό και βάλανε έναν οικονομολόγο στη Διοίκηση και μετά απορούν γιατί πάνε κατά διαόλου !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: