Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2009

Όργιο "πυραμίδων" στην αμερικανική αγορά

Οι ομοσπονδιακές αρχές των ΗΠΑ προειδοποίησαν για «πανδαιμόνιο πυραμίδων», ανακοινώνοντας ότι διεξάγουν έρευνες για «εκατοντάδες» πιθανές απάτες, στον απόηχο της πυραμίδας 50 δισ. δολ. του Bernard Madoff.
Ο Bart Chilton, επίτροπος της Commodities Futures Trading Commission, ανακοίνωσε ότι η αμερικανική ρυθμιστική αρχή, «αντιμετωπίζει τις περισσότερες απάτες στην ιστορία» στις αγορές εμπορευμάτων και άλλες αγορές παραγώγων.
Ο κ. Chilton δήλωσε ότι η CFTC, που ελέγχει τις αγορές προθεσμιακών συμβολαίων στις αγορές εμπορευμάτων και τις χρηματοοικονομικές αγορές, όπως παράγωγα σε μετοχές και συνάλλαγμα, ερευνά «εκατοντάδες ιδιώτες και εταιρίες, πολλές των οποίων αφορούν απάτες τύπου πυραμίδας.»
Η CFTC έχει καταθέσει καταγγελίες για 15 πυραμίδες μέχρι στιγμής στο έτος, έναντι 13 στο σύνολο του 13.
Με αυτούς τους ρυθμούς, η χρονιά θα κλείσει με πάνω από 60 υποθέσεις. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που ο αριθμός των καταχρήσεων που ανακοινώνεται επισήμως ανέρχεται σε «εκατοντάδες.»
Ο κ. Chilton δεν έδωσε πολλές λεπτομέρειες για τις έρευνες, αλλά ανακοίνωσε ότι η πλειοψηφία των περιπτώσεων αφορούν μικρές επενδύσεις, στην τάξη των μερικών εκατομμυρίων δολαρίων έως 50 εκατ. δολ.
http://www.euro2day.gr/ftcom_gr/194/articles/483029/ArticleFTgr.aspx
Σημ.axinosp:Για την πιό μεγάλη "πυραμίδα" του καπιταλισμού , την Wall Street κουβέντα !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: