Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

Η ΡΩΣΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΓΓ ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ

Η Ρωσία υποστηρίζει την πρωτοβουλία του ΓΓ του ΟΗΕ για τη διεξαγωγή διάσκεψης για τα ζητήματα της παγκόσμιας χρηματιστικής κρίσης υπό την αιγίδα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών. Τη σχετική δήλωση έκανε ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Ντμήτρη Μεντβέντιεφ, δεχόμενος στην εξοχική του κατοικία «Γκόρκι» του ΓΓ του ΟΗΕ Μπαν Γκι-Μουν και τον επικεφαλής του Οργανισμού Ισλαμικής Διάσκεψης Εκμελεντίν Ιχσάνογλου….
…Στη συνομιλία του με το Ντ. Μεντβέντιεφ ο Μπαν Γκι-Μουν υπογράμμισε επίσης ότι ο ΟΗΕ σήμερα χρειάζεται ιδιαίτερα εκείνα τα ηγετικά προσόντα, τα οποία επιδεικνύει η Ρωσία στην επίλυση των διεθνών ζητημάτων και στη διευθέτηση πολλών περιφερειακών διενέξεων.
Και είναι χαρακτηριστικό το παράδειγμα της σύμπραξης της Ρωσίας με τον ισλαμικό κόσμο και, ειδικότερα, με τον Οργανισμό Ισλαμικής Διάσκεψης (ΟΙΔ).
Ο ρώσος Πρόεδρος έκανε αυτή τη δήλωση κατα τη διάρκεια των συνομιλιών του με τον επικεφαλής του ΟΙΔ Εκμελεντίν Ιχσάνογλου.
Όπως είπε ο Ντ. Μεντβέντιεφ, η Ρωσία ως πολυθρησκειακή χώρα ενδιαφέρεται για την ανάπτυξη σχέσεων πλήρους πλαισίου με τον οργανισμό και με τον ισλαμικό κόσμο. Γι΄αυτό συμμετέχει ενεργά στη διευθέτηση του Μεσανατολικού και είναι πρόθυμη για τη διεξαγωγή στη Μόσχα το πρώτο εξάμηνο αυτού του έτους διεθνούς διάσκεψης για τη Μ. Ανατολή.
Από την πλευρά του ο Εκμελεντίν Ιχσάνογλου υπογράμμισε ότι όλος ο ισλαμικός κόσμος χαιρετίζει τη συμμετοχή της Ρωσίας στον Οργανισμό Ισλαμικής Διάσκεψης και ελπίζει ότι η Μόσχα θα συνεχίσει τις προσπάθειες της για την εγκαθίδρυση της ειρήνης σ΄αυτή την περιοχή.
http://www.ruvr.ru/main.php?lng=gre&q=632&cid=89&p=27.03.2009
Σημ.axinosp:Μετά το κλύσμα που έφαγε ο Ο-μπάμιας , με την μη αγορά Ομολόγων του Αμερικάνικου Δημοσίου από τους Κινέζους βλέπει την Ρωσία να κάνει κολεγιά με το Ισλάμ και το μόνο που κάνει , είναι να συζητά με τους τραπεζίτες για την κρίση !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: