Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2009

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ...ΜΟΙΡΑΣΑΝ 28 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ...ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2008,ΕΤΟΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ...ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΚΕΡΔΗ...


Με πρόσχημα την οικονομική κρίση, οι τράπεζες «ανταμείφθηκαν» με 28 δισ. ευρώ. Η εξήγηση που δόθηκε ήταν ότι οι τραπεζίτες (που ταυτοχρόνως τυγχάνουν βιομήχανοι, εφοπλιστές, εργολάβοι, πετρελαιάδες, κλπ.) έπρεπε να τα «φέρουν βόλτα» λόγω των προβλημάτων ρευστότητας που τους προκαλεί η διεθνής συγκυρία. Επομένως, και σε ό,τι έχει να κάνει με τα 28 δισ. ευρώ, μπορούμε με ασφάλεια να καταλήξουμε ότι «πάνε αυτά»...!
Αλλά εκείνοι που «δεν τα φέρνουν βόλτα», οι τραπεζίτες, έδωσαν πριν λίγες μέρες στη δημοσιότητα τους ισολογισμούς τους για το έτος 2008. Τι προκύπτει; Οτι μέσα στο 2008, έτος έναρξης της οικονομικής κρίσης, έξι μόνο τράπεζες (από αυτές που έλαβαν τον «μποναμά» των 28 δισεκατομμυρίων), όχι μόνο δεν είχαν ζημιές, όχι μόνο δεν είχαν «κεσάτια», αλλά παρουσίασαν κέρδη (καθαρά κέρδη)
ύψους 3,922 δισ. ευρώ!
Αντι να δωσουν τα 28δισ.ευρω στους εργαζομενους ωστε να παρουν μια ανασα,ή στο να φτιαξουν κανενα σχολειο ή νοσοκομειο παραπανω..τα εδωσαν στους ηδη εχοντες κεφαλαια...
απλα για να αυξησουν τα χρηματα τους...
Ακομη ενα καφριλικι για τη κυβερνηση της Νεας Δημοκρατιας...
ΠΡΕΖΑ TV
Σημ.axinosp:Τα κέρδη που παρουσίαζαν ήταν αέρας κοπανιστός δηλαδή λογιστικές εγγραφές , τα πραγματικά κέρδη-αξίες για τις τράπεζες ήταν και είναι οι κατασχέσεις ακινήτων και άλλων αξιών που έχουν φέρει τον κοσμάκη και τις δεκάδες επιχειρήσεις σε απόγνωση !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: