Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

Συλλήψεις υπόπτων εν όψει του G20

Στη σύλληψη πέντε υπόπτων προχώρησαν οι βρετανικές αρχές εν όψει της συνόδου του G20 την Πέμπτη 2 Απριλίου, στο Λονδίνο.
Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Telegraph, η οποία επικαλείται πηγές της αστυνομίας, πρόκειται για τρεις άνδρες, ηλικίας 25, 19 και 16 ετών αντίστοιχα και για δύο γυναίκες 20 ετών, που διαμένουν στην ευρύτερη περιοχή του Πλύμουθ.
Όπως μεταδίδει η Telegraph, μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί αυτοσχέδια εκρηκτικοί μηχανισμοί και σειρά από άλλα όπλα.
Οι συλλήψεις, σύμφωνα με τη βρετανική αστυνομία, έγιναν μεταξύ Παρασκευής και Κυριακής, ενώ οι ύποπτοι κρατούνται βάσει του «αντιτρομοκρατικού νόμου».
Όπως ανέφερε πηγή της αστυνομίας, «τα ευρήματα της έρευνας εξετάζονται», αν και, όπως αναφέρεται, «η κατοχή τους είχε ως στόχο τη δημιουργία ταραχής παρά τραυματισμών ή δολοφονίας».
Οι κατηγορούμενοι, σύμφωνα με τη βρετανική αστυνομία, θα παραμείνουν υπό κράτηση, μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες.
Σύμφωνα με την Telegraph, η αστυνομία δεν βρήκε κανένα στοιχείο ανάμειξης εξτρεμιστικών ισλαμιστικών ομάδων στην υπόθεση.
Η αστυνομική επιχείρηση για τη σύνοδο των G20 στο Λονδίνο έχει χαρακτηρισθεί από την Σκότλαντ Γιαρντ ως η «μεγαλύτερη πρόκληση» στη βρετανική πρωτεύουσα την τελευταία δεκαετία.
http://www.e-tipos.com/newsitem?id=83008
Σημ.axinosp:Εσείς νομίζετε ότι η αστυνομία εάν είχε βρεί πραγματικά όπλα , δεν θα θριαμβολογούσε και θα μας τα μοστράριζε φάτσα κάρτα ως επιτυχία ;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: