Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 24 Μαρτίου 2009

Στον Όμιλο MIG πέρασε και επίσημα η Ολυμπιακή Αεροπορία

Υπεγράφη το απόγευμα της Δευτέρας η συμφωνία πώλησης της Ολυμπιακής στον Όμιλο MIG. Αμέσως μετά ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής σε ομιλία του τόνισε ότι κλείνει ένα προβληματικό κεφάλαιο στην υπόθεση του εθνικού αερομεταφορέα.
Συγκεκριμένα ο κ. Καραμανλής τόνισε ότι κλείνει οριστικά η περίοδος παρακμής της Ολυμπιακής, η οποία ταυτίστηκε με δυσβάσταχτα βάρη για τους Έλληνες φορολογούμενους και με σοβαρά νομικά προβλήματα με την ΕΕ.
«Οι Έλληνες πολίτες θα σταματήσουν να πληρώνουν 1 εκατομμύριο ευρώ την ημέρα, για τη συντήρηση μια υπερχρεωμένης εταιρείας που δεν μπορούσε να ορθοποδήσει με διαχειριστή το Δημόσιο. Υπολογίζεται ότι η νέα εταιρεία θα συνεισφέρει κάθε χρόνο, στα δημόσια ταμεία εκατόν πενήντα εκατομμύρια ευρώ.»
Ο πρωθυπουργός είπε ακόμα για τη λύση η κυβέρνηση δούλεψε συστηματικά και οργανωμένα, ενώ διαπιαπραγματεύθηκε σκληρά, για να εξασφαλίσει την αναγκαία σύμφωνη γνώμη της Επιτροπής.
«Διασφαλίσαμε πλήρως τους εργαζόμενους της εταιρείας. Ακολουθήσαμε στην όλη διαδικασία το δρόμο της διαφάνειας και της νομιμότητας. Και έτσι πετύχαμε το στόχο μας.»
Τέλος, σημείωσε ότι η εξέλιξη αποκτά μεγαλύτερη σημασία, δεδομένου ότι η λύση του χρόνιου αυτού προβλήματος πραγματοποιήθηκε σε μια πολύ δύσκολη διεθνή οικονομική συγκυρία.
Η συμφωνία υπεγράφη στο Ζάππειο Μέγαρο. Από την πλευρά του ελληνικού δημοσίου υπέγραψε ο υπουργός Οικονομίας Γιάννης Παπαθανασίου και από την πλευρά της MIG ο Ανδρέας Βγενόπουλος.
Παρόντες ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, η υπουργός Απασχόλησης Φάνη Πάλλη Πετραλιά και ο υπουργός Μεταφορών Ευρ.Στυλιανίδης.
Ο κ. Χατζηδάκης χαρακτήρισε πολύ σημαντικό το γεγονός ότι σε αυτή τη δύσκολη διεθνή συγκυρία, η Ολυμπιακή περνάει στα χέρια ενός ισχυρού και αξιόπιστου επενδυτή.
O ίδιος τόνισε ότι μέχρι σήμερα η Ολυμπιακή κόστιζε στους Έλληνες 350 εκατ. ευρώ το χρόνο. Σε χαιρετισμό του στην εκδήλωση ο αντιπρόεδρος της MIG Ανδρέας Βγενόπουλος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την υπογραφή της συμφωνίας, τονίζοντας ότι «κάναμε το καθήκον μας, ήταν αδιανόητο να μην υπάρχει Ολυμπιακή».
Ο ίδιος δεσμεύτηκε για μια νέα Ολυμπιακή υγιή, πολύ δυνατή και αναπτυσσόμενη προς όφελος των μετόχων της MIG, των εργαζομένων, του τουρισμού και της οικονομίας.
Ο Όμιλος MIG αναλαμβάνει τον έλεγχο της Ολυμπιακής την 1η Οκτωβρίου 2009.
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=998112&lngDtrID=251
Σημ.axinosp:Έκανα αυτή την ανάρτηση για να θυμόμαστε τα λόγια και τις φάτσες αυτών που πούλησαν την Ολυμπιακή έναντι πινακίου φακής !

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΖΗΜΙΩΝΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ 1 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΕΛΑΓΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ