Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 24 Μαρτίου 2009

Εξάρθρωση κυκλώματος τοκογλυφίας στη Θεσσαλονίκη

Τρίτη, 24 Μάρτιος 2009 13:26
Κύκλωμα τοκογλυφίας, που δρούσε στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, εντόπισε και εξάρθρωσε η Επιχειρησιακή Διεύθυνση Ειδικών Υποθέσεων της ΥΠ.Ε.Ε. Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της για την αντιμετώπιση του οικονομικού εγκλήματος.
Συγκεκριμένα, έπειτα από διεξοδικούς ελέγχους, η Υπηρεσία κατάφερε να εντοπίσει κύκλωμα το οποίο εκμεταλλευόταν άτομα εθισμένα σε τυχερά παιχνίδια. Τα μέλη του κυκλώματος προσέγγιζαν τα άτομα αυτά σε χώρους καζίνο, ίντερνετ καφέ κτλ, και με το πρόσχημα της οικονομικής βοήθειας, αποσπούσαν υπέρογκα κέρδη από τόκους που κυμαίνονταν από 72% μέχρι και 120% ανά έτος.
Στο γραφείο ενός από τα μέλη του κυκλώματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ανεπίσημα στοιχεία, από τα οποία, μετά από έρευνα και επεξεργασία, προέκυψε ότι διακίνησε, μέσω προεξόφλησης (σπασίματος) επιταγών, ποσά ύψους τουλάχιστον 924.310,746 ευρώ, ενώ αποκόμισε όφελος ποσού τουλάχιστον 241.081,74 ευρώ, μέσω της ενσωμάτωσης τοκογλυφικών τόκων.
Σε σχέση με τα παραπάνω, η Υπηρεσία συνέταξε πορισματική αναφορά, η οποία διαβιβάστηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα
http://www.ependitis.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2878:2009-03-24-11-26-49&catid=38:2008-09-03-13-42-52
Σημ.axinosp:Φανταστείτε τι έχει να γίνει με τα φρουτάκια που θα αφήσει η κυβέρνηση να κυκλοφορήσουν ξανά !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: