Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2009

Με 4.400 εργαζομένους ξεκινά η νέα Ολυμπιακή

ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ της Μarfin Ιnvestment Group (ΜΙG) πέρασε χθες και επισήμως η Ολυμπιακή. Η συμφωνία με το Δημόσιο «σφραγίστηκε» το απόγευμα στο Ζάππειο με την υπογραφή των συμβάσεων εξαγοράς της Ολυμπιακής Αεροπορίας, έναντι 177,2 εκατ. ευρώ.
Από την πλευρά της κυβέρνησης οι υπουργοί Οικονομίας, Ανάπτυξης, Μεταφορών και Απασχόλησης αναφέρθηκαν σε «ημέρα ορόσημο» για την Ο.Α. Ο αντιπρόεδρος της ΜΙG Ανδρέας Βγενόπουλος δήλωσε ικανοποιημένος από την εξέλιξη αυτή, σημειώνοντας ότι θεωρεί πως έκανε το καθήκον του, «καθώς θα ήταν αδιανόητο να μην υπήρχε Ολυμπιακή».
Η νέα Ολυμπιακή, σύμφωνα με στελέχη της ΜΙG, θα απασχολεί περισσότερους από 4.400 εργαζομένους. Στο πτητικό κομμάτι (πιλότοι, ιπτάμενοι συνοδοί και φροντιστές) θα απασχοληθούν περίπου 2.000,
στην επίγεια εξυπηρέτηση 2.000 εργαζόμενοι και στην τεχνική βάση περίπου 400 τεχνικοί.
Μέχρι σήμερα έχουν αποσταλεί στη ΜΙG 12.000 βιογραφικά- δικαιολογητικά, τα οποία αφορούν κυρίως προσλήψεις για το πτητικό κομμάτι και την τεχνική βάση της Ο.Α., ενώ χθες βγήκε στον αέρα και η προκήρυξη για το προσωπικό της επίγειας εξυπηρέτησης....
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=3&artid=4508708
Σημ.axinosp:Τώρα να είσαι 45-50 χρονών και τόσα χρόνια να δουλεύεις στην Ολυμπιακή
και να ζητάς δουλειά απο τον Μίστερ MIG , η ξεφτύλα σε όλο της το μεγαλείο !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: