Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 21 Μαρτίου 2009

Δικαίωμα στην ιδιωτική πτώχευση

1 σχόλιο:

GEORGE είπε...

ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ. ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΨΕΙ Η ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΛΕΦΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. ΑΛΛΙΩΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ.

http://www.pasok.gr/portal/resource/contentObject/id/a7d6a643-6c6b-47c2-9907-5fd3f7f1932d

ΚΑΙ ΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΛΙ ΑΔΡΑΝΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ. ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΕΡΙΚΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΤΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΕ ΣΤΥΛ..."ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕ ΕΣΤΩ ΤΑ ΜΙΣΑ..." Ε ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ...ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΕΔΩ. ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ Η ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΑΝΕΛΘΕΙ. ΩΣΤΟΣΟ ΕΡΕΥΝΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΚΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ. ΑΛΛΟΩΣ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ.