Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 24 Μαρτίου 2009

Η ολλανδική τράπεζα ING ζήτησε από τα υψηλόβαθμα στελέχη της να μην αποδεχτούν τα πριμ τους

Η ολλανδική τράπεζα ING ζήτησε από 1.200 υψηλόβαθμα στελέχη της να μην αποδεχτούν τα πριμ για το έτος 2008.
Σε σημερινές δηλώσεις του στην ολλανδική εφημερίδα, Volkskrant, ο Γιαν Χόμεν, ο οποίος θα διοριστεί επισήμως τον Απρίλιο ως επικεφαλής της ING, ανέφερε ότι πολλά υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρίας προτίθενται να μην αποδεχτούν τα πριμ τους.
Ο Χόμεν, ο οποίος έκανε λόγο για "ηθική έκκληση" προς τα στελέχη της ING, δήλωσε ότι η ολλανδική τράπεζα θα καταβάλει πριμ στη διάρκεια του 2009 "μετά από την εδραίωση ενός νέου συστήματος επιβράβευσης".
Ένα τέτοιο νέο σύστημα θα έχει εδραιωθεί μέχρι το 2010, είπε ο Χόμεν και πρόσθεσε ότι εφεξής το bonus θα καταβάλλεται μόνο σε περίπτωση που ο Όμιλος ING, στο σύνολό του, έχει κερδοφορία.
Πρόσφατα η εταιρία ανακοίνωσε ότι θα καταβάλλει 300 εκατομμύρια ευρώ ως bonus σε 40.000 υπαλλήλους της ανά τον κόσμο.
Η ανακοίνωση αυτή προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στην Ολλανδία καθώς η ING έλαβε από την ολλανδική κυβέρνηση πακέτο διάσωσης ύψους 10 δισεκατομμυρίων ευρώ στις 9 Οκτωβρίου.Ο Διεθνής Ολλανδικός Όμιλος (ING) είναι το αποτέλεσμα της συγχώνευσης, το 1992, πολλών ολλανδικών τραπεζών και ασφαλιστικών εταιριών.
Σήμερα, η ING προσφέρει τραπεζικές και ασφαλιστικές υπηρεσίες, καθώς και υπηρεσίες διαχείρισης κεφαλαίων σε περισσότερους από 75 εκατομμύρια πελάτες παγκοσμίως.
http://stock.ana-mpa.gr/articleview1.php?id=16154
Σημ.axinosp:Το δούλεμα με τα bonus των Golden Boys συνεχίζεται και από την ING !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: