Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

Soros: Πιθανό να ζητήσει το Ηνωμένο Βασίλειο βοήθεια από το ΔΝΤ

Μεμονωμένο περιστατικό θεωρεί ο George Soros το “ναυάγιο” στη δημοπρασία ομολόγων του Ηνωμένου Βασιλείου της περασμένης Τετάρτης, ωστόσο θεωρεί πιθανό το να καταφύγει η χώρα στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) για βοήθεια.
Σύμφωνα με ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία, ο μεγαλοεπενδυτής δήλωσε στις Times πως συμφωνεί με την άποψη του διοικητή της Τράπεζας της Αγγλίας, Mervyn King, πως η αύξηση του δημόσιου χρέους του Ηνωμένου Βασιλείο αποτελεί πρόβλημα.
Μάλιστα, πρόσθεσε πως η αύξηση του χρέους ενδέχεται να δράσει αποτρεπτικά για τους επενδυτές."Πιστεύω πως ναι θα έχει επίδραση, αποτελεί πηγή ανησυχίας διότι η “τρύπα” στο τραπεζικό σύστημα αντικαθίσταται από το αυξημένο χρέος” συνέχισε ο ίδιος.Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο στροφής του Ηνωμένου Βασιλείου στο ΔΝΤ, ο Soros σημείωσε πως είναι "πιθανό.
Το πρόβλημα στο τραπεζικό σύστημα είναι μεγαλύτερο από την οικονομία, επομένως εάν το Ηνωμένο Βασίλειο προσπαθήσει να το απορροφήσει από μόνο του, τότε θα δούμε διόγκωση στο δημόσιο χρέος”.
Σημειώνεται πως το Ηνωμένο Βασίλειο κατέφυγε τελευταία φορά στο ΔΝΤ για βοήθεια το 1976, κίνηση που θρυμμάτισε την υπόληψη του Εργατικού Κόμματος για μία ολόκληρη γενιά.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Soros, που έγινε διεθνώς γνωστός από το σορτάρισμα της στερλίνας το 1992, σχολίασε στις Times πως στην τρέχουσα φάση δεν ποντάρει κατά της στερλίνας, πρακτική που είχε εφαρμόσει πάντως πέρυσι, όπως αποκάλυψε ο ίδιος.
http://www.capital.gr/News.asp?id=705564
Σημ.axinosp:φοβού τους Βρετανούς και χρέη φέροντες !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: