Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 24 Μαρτίου 2009

Σχέδιο Ομπάμα για την κινητικότητα της οικονομίας

Η κυβέρνηση Ομπάμα ανακοίνωσε λεπτομέρειες σχεδίου για την απομάκρυνση των λεγόμενων «τοξικών επενδύσεων» ύψους 1ος τρισεκατομμυρίου δολαρίων από το ενεργητικό Αμερικανικών τραπεζών.Ο κ. Ομπάμα δήλωσε ότι η νέα αυτή πρωτοβουλία θα υλοποιηθεί σε συνεργασία μεταξύ κρατικών και ιδιωτικών φορέων και στόχος της είναι ο απεγκλωβισμός του πιστωτικού τομέα.
Το σχέδιο προβλέπει ότι το δημόσιο θα χρησιμοποιήσει μέχρι και 100 δισεκατομμύρια δολάρια από ισχύoν ταμείο, που δημιουργήθηκε για την βοήθεια του χρηματοπιστωτικού τομέα, για την χορήγηση εγγυήσεων και χαμηλότοκων δανείων για όσους θελήσουν να εξαγοράσουν «τοξικές επενδύσεις».Αναλυτές δηλώνουν ότι με την ανάμειξη ιδιωτών επενδυτών στο σχέδιο η Αμερικανική κυβέρνηση θα είναι σε καλύτερη θέση να εκτιμήσει την πραγματική φύση των προβληματικών αυτών επενδύσεων.Πάντως επικριτές, συμπεριλαμβανομένων και Ρεπουμπλικανών μελών του Κογκρέσου, δηλώνουν ότι το σχέδιο βοηθά επενδυτές και όχι φορολογούμενους.
http://www.voanews.com/greek/2009-03-24-voa1.cfm
Σημ.axinosp:Μα τι κακές κουβέντες είναι αυτές ότι βοηθάει μόνο τους τραπεζίτες ο Ο-μπάμιας , αφού αυτοί του έδωσαν λεφτά για την προεκλογική του καμπάνια και αυτός τους ανταποδίδει τη χάρη !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: