Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2009

Χείρα βοηθείας με νέα αναθεώρηση του ΑΕΠ

ΣΕ ΝΕΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ του ΑΕΠ προχωρεί η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία, όπως ανακοίνωσε χθες, διευκολύνοντας έτσι, με έμμεσο τρόπο, την εμφάνιση μειωμένου ελλείμματος, αφού αυτό υπολογίζεται ως ποσοστό του ΑΕΠ.
Η προηγούμενη αναθεώρηση, για την περίοδο 2000-2005, είχε κάνει τον γύρο του κόσμου ως τεράστια γκάφα, αφού οδήγησε σε αύξηση του εμφανιζόμενου πλούτου της χώρας, με τη βοήθεια ακόμη και των εσόδων από την πορνεία, ενώ στο τέλος πληρώσαμε αναδρομικά αυξημένη εισφορά στον κοινοτικό προϋπολογισμό, ως πλουσιότεροι.
Μάλιστα, η Εurostat είχε περιορίσει τότε στο 9,6% την κατά πολύ μεγαλύτερη αύξηση που είχε υπολογίσει η ΕΣΥΕ (περίπου 25%).
Η νέα αναθεώρηση θα αφορά αναδρομικά την περίοδο από το 2005 έως σήμερα και θα ολοκληρωθεί από την ΕΣΥΕ την άνοιξη του 2010, ενώ η Εurostat θα την επικυρώσει έως το τέλος της επόμενης χρονιάς.
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4508702&ct=3
Σημ.axinosp:Μιλάμε για τόσο τσάτσους απέναντι στην ΕΕ η κυβέρνηση της ΝΔ , ακόμα και τα έσοδα από τα μπουρδέλα δήλωσαν οι βλακέντιοι !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: