Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

Με αντιαρματικό και καλάσνικοφ εναντίον... πεθεράς


Επτάψυχη αποδείχθηκε Βόσνια πεθερά, η οποία έγινε στόχος επίθεσης με... βαρέα όπλα. Ο 26χρονος γαμπρός της ξεκίνησε την επίθεση με αντιαρματική ρουκέτα και επέστρεψε για να δώσει τη χαριστική βολή με καλάσνικοφ, αλλά αστόχησε.
Ο 26χρονος Μίροσλαβ Μίλιτς κρίθηκε ένοχος για απόπειρα δολοφονίας από δικαστήριο στη βόρεια Βοσνία και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης εξήμισυ ετών.
Ο γαμπρός πήρε τα... όπλα αφότου καυγάδισε άγρια με την πεθερά, στην οποία χρέωνε το ναυάγιο του γάμου του.
Η εκδίκηση ξεκίνησε με την εκτόξευση αντιαρματικής ρουκέτας στο σπίτι της πεθεράς.
Από την έκρηξη η γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά, αλλά γλίτωσε. Με ελαφρά τραύματα γλίτωσαν ο σύζυγος και ο πατέρας της που βρίσκονταν επίσης στο σπίτι κατά την επίθεση.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο γαμπρός προσπάθησε στη συνέχεια να δώσει τη χαριστική βολή στην πεθερά του με ένα καλάσνικοφ, αλλά αστόχησε...
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=998869&lngDtrID=245
Σημ.axinosp:Τελείως άχρηστος ο γαμπρός !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: