Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 29 Μαρτίου 2009

Αλλάζει η πολιτική, παραμένει το εμπάργκο

Ο Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν απέρριψε το ενδεχόμενο να αρθεί το οικονομικό εμπάργκο που επιβάλλει η χώρα του στην Κούβα, όμως επανέλαβε τη βούληση της κυβέρνησης του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα να τροποποιήσει την αμερικανική πολιτική έναντι του νησιού.
"Πιστεύουμε πως οι Κουβανοί είναι αυτοί που θα πρέπει να καθορίσουν το πεπρωμένο τους και πρέπει να είναι σε θέση να ζουν σε ελευθερία και με τη δυνατότητα της οικονομικής ευημερίας", προσέθεσε.
Η Κούβα "δεν είναι η κύρια πρόκληση την οποία αντιμετωπίζει το ημισφαίριο" υπογράμμισε επίσης, αναφερόμενος στο πλαίσιο της οικονομικής κρίσης.
http://www.skai.gr/master_story.php?id=115848
Οι κυρώσεις που έχουν επιβληθεί εδώ και σαράντα χρόνια από τις ΗΠΑ κατά της Κούβας απέτυχαν, εκτίμησε σε έκθεσή του ο αμερικανός Ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής Ρίτσαρντ Λούγκαρ.
Μετά από 47 χρόνια το μονομερές εμπάργκο κατά της Κούβας δεν κατάφερε να επιτύχει το στόχο του, να φέρει τη δημοκρατία στους Κουβανούς", γράφει στην έκθεσή του ο γερουσιαστής Λούγκαρ, μέλος της επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Γερουσίας.
http://www.skai.gr/master_story.php?id=112298
Σημ.axinosp:Σιγά μην άλλαξε η Πολιτική !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: