Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2009

Επιδημία AIDS στην Ουάσιγκτον

Η εφημερίδα Ουάσιγκτον Ποστ γράφει ότι υγειονομικοί αξιωματούχοι στην Ουάσιγκτον πρόκειται να ανακοινώσουν ότι το AIDS στην Αμερικανική πρωτεύουσα έχει φτάσει τα όρια «σοβαρής» επιδημίας.
Η Ποστ αναφέρθηκε σε έκθεση η οποία πρόκειται να δοθεί στη δημοσιότητα αυτή την εβδομάδα και σύμφωνα με την οποία τουλάχιστον το 3% των κατοίκων της Ουάσιγκτον έχουν AIDS, ή είναι φορείς του ιού της ασθένειας.
Η διευθύντρια του γραφείου για θέματα AIDS της Ουάσιγκτον επεσήμανε ότι ο ρυθμός μετάδοσης της ασθένειας στην Αμερικανική πρωτεύουσα είναι υψηλότερος από ότι στην Δυτική Αφρική και βρίσκεται στα ίδια επίπεδα με την Ουγκάντα και μερικές περιοχές της Κένυας.
Η έκθεση αναφέρει ότι ένας στους 10 κατοίκους της Ουάσιγκτον μεταξύ 40 και 49 ετών έχει προσβληθεί από τον ιό, ενώ η πλειοψηφία των ατόμων που προσβάλλονται από AIDS είναι αφροαμερικανοί.
Σημ.axinosp:Καθολικοί συγχαρητήρια για την καμπάνια σας ενάντια στο προφυλακτικό ήταν όντως πολύ επιτυχημένη !!

1 σχόλιο:

vague είπε...

Λίγο λίγο αποκαλύπτονται όλα τα συντρίμια που άφησε πίσω του το πέρασμα του Αμερικανικού ονείρου, που πέρασε μεν, αλλά δεν ακούμπησε...