Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

"ΚΙΝΗΜΑ" ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΑΣΩΣ...

Το αντάρτικο της Βάσως στη Βουλή και οι σφοδρές επιθέσεις της κατά υπουργών έχουν φέρει σε οριακό σημείο τις σχέσεις της με τον πρωθυπουργό. Η επί Ανδρέα Παπανδρέου "σιδηρά κυρία", θεωρεί "παιδάκια" αρκετούς υπουργούς και δεν το κρύβει, με αποτέλεσμα εκείνοι να μεταφέρουν εντονότατη δυσαρέσκεια στο Μαξίμου. Ο Παπακωνσταντίνου, ο Σαχινίδης, η Λούκα και η Μαριλίζα, ...

έχουν ενημερώσει το γραφείο του Παπανδρέου ότι κρατιούνται με χίλια ζόρια για να μην εκραγούν και προκληθεί μείζον θέμα. Από την ένταση των διαβημάτων τους είναι σαφές ότι δεν θα παίζουν για πολύ ακόμη το ρόλο του Τζαννετάκου στις ελληνικές ταινίες -του καρπαζοεισπράκτορα, δηλαδή! Η Βάσω σε όλα αυτά αντιτείνει ότι απλώς κάνει τη δουλειά της ως πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής: ελέγχει τους υπουργούς και θα συνεχίσει να το κάνει! Αρα, η "χειροβομβίδα" βρίσκεται στα χέρια του πρωθυπουργού. Σχεδιάζει να μιλήσει ο ίδιος στη Βάσω -λένε από το Μαξίμου. Αν δεν το κάνει ή δεν την πείσει να ρίξει τους τόνους -πράγμα καθόλου εύκολο- αναμείνατε σύντομα "κίνημα" υπουργών εναντίον της!

VETO 300
Σίβυλλα

Σημ.axinosp:Αυτό που βλέπω είναι η αγωνιώδης προσπάθεια κάποιων φιλοΠασοκ μπλόγκερς να βρουν έστω και ένα Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, μια τον Παναγιωτακόπουλο τώρα την Βάσω, για να σταματήσει την κατρακύλα αυτού του κόμματος, δυστυχώς γι' αυτούς δεν θα βρουν , όλοι πριν τις ψηφοφορίες και καλά διαρρέουν διαφωνίες και την κρίσιμη ώρα τουμπεκί ψιλοκομμένο Αγαπητοί φίλοι του ΠΑΣΟΚ ξεχάστε αυτό το κόμμα, όσο πιο γρήγορα το κάνετε τόσο καλύτερα για τον τόπο αυτό. Αυτό το κόμμα πούλησε όλους τους Έλληνες, ανεξαρτήτου κόμματος και χρώματος.
Πάμε για άλλα, επιτέλους ξεκολlάτε γιατί έρχεται καταιγίδα από το φθινόπωρο και σας θέλουμε όλους μαζί μας , κανείς δε περισσεύει, ρίξτε τους πέντε μούντζες και περάστε απέναντι, με το υπόλοιπο λαό που αγωνίζεται ενάντια σε αυτή την κατοχική κυβέρνηση του ΔΝΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: