Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Στάση πληρωμών από τον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας

Σε διακοπή χορήγησης στεγαστικών επισκευαστικών δανείων και επιδοτήσεις ενοικίου σε δικαιούχους του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας προχωρεί η διοίκηση του οργανισμού, λόγω της δυσκολίας να εξυπηρετήσει τις δανειακές ανάγκες από το απόθεμα των μόλις 150 εκατομμυρίων ευρώ, έναντι ποσού ύψους 750 εκατ. που διέθετε το 2006.

Εκτιμάται ωστόσο ότι., θα εξυπηρετηθούν μόνο τα δάνεια που έχουν εγκριθεί. Βάσει της σχετικής εισήγησης, τα προγράμματα στεγαστικής συνδρομής θα διακοπούν έως ότου επιλυθεί το χρηματοδοτικό πρόβλημα του οργανισμού, που αποκαλύπτει και την τεράστια μείωση στην καταβολή ασφαλιστικών εισφορών τον τελευταίο χρόνο.

Η απόφαση θα πρέπει να εγκριθεί από τον κ. Λοβέρδο ωστόσο εγείρονται σοβαρά ερωτηματικά για το να μπορεί να ληφεθί και εγκριθεί μια τέτοια απόφασηεάν ο ΟΕΚ δεν σταματήσει να εισπράττει την αναλογούσα εισφορά από εργοδότες και εργαζομένους, δηλαδή εάν συνεχίσει να λαμβάνει εισφορές χωρίς ανταποδοτικότητα.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ΙΚΑ και μόνο χρωστά στον ΟΕΚ πάνω από 1,6 δισ. ευρω.

Εντονη ήταν η αντίδραση της Ομοσπονδίας Οικοδόμων η οποία κάλεσε τη διοίκηση του Οργανισμού και την κυβέρνηση να πάρουν πίσω την απόφαση που αφαιρεί το δικαίωμα από εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους δικαιούχους να έχουν στέγη.Οι εργαζόμενοι δικαιούχοι - καταγγέλλει η Ομοσπονδία - δεν έχουν καμία ευθύνη γι' αυτήν τη κατάσταση. Πληρώνουν εισφορές και απαιτούν να έχουν παροχές, τονίζει η Ομοσπονδία Οικοδόμων.

Reporter

Σημ.axinosp:Δεν θα είναι η μόνη στάση πληρωμών που θα δούμε σε οργανισμούς του Δημοσίου τους επόμενους μήνες. Το ντόμινο της κατάρρευσης των οργανισμών του Δημοσίου θα βαρέσει κορυφή στα τέλη Σεπτέμβρη.
Φυσικά η Κυβέρνηση από τώρα λαμβάνει τα μέτρα της για αυτό το ενδεχόμενο !
Πως κλείνοντας από τώρα ξενοδοχεία που θα φιλοξενήσουν αστυνομικές δυνάμεις από όλη την επαρχία για να αντιμετωπίσουν τις άγριες διαδηλώσεις που θα ξεσπάσουν και δεν θα μπορούν τα πουλημένα συνδικάτα και τα κόμματα της Αριστεράς να τις αποροφήσουν με μονοήμερες απεργίες .

Δεν υπάρχουν σχόλια: