Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Η πρώτη ολοκληρωμένη εικόνα του Σύμπαντος


Την πρώτη ολοκληρωμένη απεικόνιση του σύμπαντος έδωσε το ευρωπαϊκό διαστημικό τηλεσκόπιο Πλανκ.Η εικόνα δημιουργήθηκε κομμάτι-κομμάτι από το τηλεσκόπιο, που τέθηκε σε τροχιά τον Μάιο του 2009 και το κόστος κατασκευής του υπερέβη τα 700 εκατομμύρια ευρώ. “Ανοίξαμε τον δρόμο που οδηγεί σ’ένα πραγματικό επιστημονικό Ελντοράντο όπου οι αστρονόμοι θα αναζητήσουν τα δικά τους ψήγματα χρυσού, με τα οποία θα μπορέσουμε να κατανοήσουμε καλύτερα το πώς γεννήθηκε το Σύμπαν και πώς λειτουργεί σήμερα”, δήλωσε ο διευθυντής του τμήματος ρομποτικής εξερεύνησης της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Διαστήματος, Ντέιβιντ Σάουθγουντ.
http://papaioannou.wordpress.com
Σημ.axinosp:"Στην ελληνική μυθολογία Φάνης είναι ένα από τα ονόματα της δημιουργικής αρχής του Σύμπαντος, προσωποποίηση του Δημιουργού `Ερωτα σύμφωνα με την Ορφική θεογονία. Ο Φάνης ήταν μία πρωταρχική θεότητα («Πρωτογόνος») που αναπήδησε από το «κοσμικό αυγό», το οποίο γέννησε η Νύχτα. Στις «Ορφικές Ραψωδίες» που παραδόθηκαν από τον Ιερώνυμο και από τον Ελλάνικο, αναφέρεται ότι ο Χρόνος υπήρξε η αιτία των πάντων και ο δημιουργός του αργυρού κοσμικού αυγού του Φάνητα."
Δυστυχώς εμείς, εδώ και χιλιάδες χρόνια πριν ξέραμε, αυτό που οι άλλοι ψάχνουν τώρα !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: