Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Λόγω υπερβολικού ελλείμματος υπό επιτήρηση η Κυπριακή Οικονομία

Υπό επιτήρηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση, και με τη σφραγίδα του Συμβουλίου Υπουργών Οικονομικών των 27, γνωστού ως ECOFIN, τίθεται από σήμερα η Κυπριακή Οικονομία. Το Συμβούλιο ECOFIN συνέρχεται στις Βρυξέλλες σήμερα, ενώ προηγήθηκε η σύνοδος του Συμβουλίου Υπουργών Οικονομικών των χωρών της ζώνης του Ευρώ, γνωστού ως Eurogroup.

Ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Ένωσης αναφέρει ότι το Συμβούλιο ECOFIN θα θέσει σε εφαρμογή, από σήμερα, τη διαδικασία επιτήρησης λόγω υπερβολικού ελλείμματος για τέσσερα κράτη-μέλη, τη Βουλγαρία, την Κύπρο, τη Δανία και τη Φιλανδία. Θα αξιολογήσει, επίσης, τα μέτρα που έχουν λάβει άλλα 13 κράτη-μέλη για διόρθωση των υπερβολικών ελλειμμάτων τους.

Το ECOFIN πρόκειται, εξάλλου, να ενημερωθεί σήμερα, από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Οικονομικών και Δημοσιονομικών Υποθέσεων, και για τη δοκιμαστική εξέταση αντοχής στην οποία υποβάλλονται οι σημαντικότερες ευρωπαϊκές τράπεζες, ανάμεσά τους έξι τράπεζες στην Ελλάδα και δύο στην Κύπρο. Τα αποτελέσματα της εξέτασης αυτής θα δημοσιοποιηθούν στις 23 Ιουλίου.

Στην πολύωρη σύνοδό τους στις Βρυξέλλες, αργά χθες βράδυ, οι Υπουργοί Οικονομικών της Ε.Ε. συμφώνησαν, εν τω μεταξύ, όπως επιβάλουν νέο είδος οικονομικών κυρώσεων κατά των χωρών που δεν σέβονται τη δημοσιονομική πειθαρχία στον προϋπολογισμό τους, περιλαμβανομένης και της αναστολής των επιδοτήσεων της Ε.Ε. Στη σχετική ανακοίνωση προέβη ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Χέρμαν Βαν Ρόμπεϊ.

http://www.ikypros.com

Σημ.axinosp:Δανία, Κύπρος, Φινλανδία, καλά αυτές οι χώρες δεν ήταν πρότυπο οικονομικής ανάπτυξης ;;
Ευτυχώς δεν γίναμε με τον Παπανδρέου Δανία του Νότου, γιατί από σήμερα θα μας είχαν σε επιτήρηση !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: