Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Ο πρώην υπουργός Ν. Χριστοδουλάκης πίσω από το σχέδιο με το μεγάλο deal της Πειραιώς!

Εχει πάει σύμβουλος στην Τράπεζα Πειραιώς. Είχε προσπαθήσει να πουλήσει το Τ. Ταμιευτήριο ως υπουργός και προ επταετίας , στην Eurobank, αλλά απέτυχε

Από τον Θανάση Λεπίδη
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Ρόλο συμβούλου έχει αναλάβει εδώ και αρκετούς μήνες, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μου, στην Τράπεζα Πειραιώς ο Νίκος Χριστοδουλάκης, ο οποίος ήταν (παντοδύναμος) υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών στην κυβέρνηση του Κ. Σημίτη - και ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του και επίδοξους, σε κάποια φάση, διαδόχους του στον "εκσυγχρονιστικό" χώρο του ΠΑΣΟΚ...
Αυτός είναι ο πρώην υπουργός ο οποίος ασχολήθηκε, όλο αυτό το διάστημα, με...
το να προετοιμάσει την πρόταση της Τράπεζας Πειραιώς για την εξαγορά του Ταχ. Ταμιευτηρίου και της Αγροτικής Τράπεζας, η οποία υποβλήθηκε σήμερα από τον κ. Μιχάλη Σάλλα.
Μάλιστα, ο κ. Χριστοδουλάκης είχε προσπαθήσει και ως υπουργός Οικονομίας να προχωρήσει στην πώληση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου - μόνο που τότε το "φλερτ" γινόταν με την Eurobank του κ. Λάτση. Το σχέδιο του κ. Χριστοδουλάκη αυτό δεν προχώρησε, τότε, λόγω ενδοκυβερνητικών διαφωνιών. Δείχνει να προχωράει τώρα που είναι σύμβουλος στην Τράπεζα Πειραιώς.
Ο κ. Χριστοδουλάκης είχε εκλεγεί το 2004 βουλευτής Χανίων, το 2007 απέτυχε και στις τελευταίες εκλογές δεν έθεσε υποψηφιότητα.
PRESS-GR
Σημ.axinosp:Αυτό το λαμόγιο κυκλοφοράει ακόμα ελεύθερο με τον νόμο Σημίτη περί ευθύνης υπουργών. Να την χαίρεστε την Δημοκρατία σας !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: