Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Β. Σόιμπλε: Στις 13 Οκτωβρίου η απόφαση για την έκτη δόση

Στις 13 Οκτωβρίου θα ληφθεί η απόφαση για την εκταμίευση της έκτης δόσης των δανείων προς την Ελλάδα, όπως αποκάλυψε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε μιλώντας σήμερα ενώπιον του γερμανικού κοινοβουλίου.

Η εκταμίευση της δόσης θα καταστεί δυνατή μόνο εφόσον η χώρα πληροί τους όρους που έχουν τεθεί από την τρόικα, ανέφερε ο Σόιμπλε, προσθέτοντας πως η απόφαση παραμένει ανοιχτή.



Αναφερόμενος στην ενίσχυση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF), ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε επανέλαβε ότι όλες οι αλλαγές θα πρέπει να εγκριθούν από το γερμανικό κοινοβούλιο, ενώ χαρακτήρισε «άσεμνες» τις φήμες περί αύξησης της γερμανικής συνεισφοράς πάνω από τα 211 δισ. ευρώ.

Tsantiri

Σημ.axinosp:Αν δεν πληροί η χώρα τους όρους όμως θα το ξαναδούν το θέμα στις 23 Οκτώβρη μετά στις 33, μετά στις 43 και πάει λέγοντας !!

Πάντως μέχρι προχτές τα παπαγαλάκια μιλούσανε για τις 3 Οκτώβρη ότι θα συζητούσαν για το αν θα έδιναν την 6 δόση !!

Η χρεοκοπία της χώρας μετριέται σε μέρες και μερικοί περιμένουν να πάρουν την δόση σαν τους πρεζάκηδες της Ομόνοιας.

Κατά πάσα πιθανότητα, θα πάρουν τα αρχίδια μου και μετά σαν "πρεζάκηδες", έρχεται η χαρμάνα, το ζόρι της στέρησης και δεν θα ήθελα να είμαι στην θέση σας λαμόγια της Κυβέρνησης, γιατί ο "τεχνητός παράδεισος" όπως της ηρωίνης, αν δεν έχεις λεφτά δεν έχει δόση και το τέλος του παράδεισου από τους δικούς σας ανθρώπους, θα είναι για σας αποτρόπαιο !!

Άσε που και να θελήσετε να πουλήσετε τα "ασημικά", που δεν προλαβαίνετε, δεν πιάνουν μία στην πιάτσα, οπότε γεια σας!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: