Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2011

Με γάλα και ψωμί η Κανέλλη στη Βουλή!

Με μια φρατζόλα και ένα μπουκάλι γάλα εμφανίστηκε η βουλευτής του ΚΚΕ κ. Λιάνα Κανέλλη στο βήμα της Βουλής.

Στόχος της ήταν να καταδείξει τις μεγάλες δυσκολίες, που αντιμετωπίζει η πλειονότητα του ελληνικού λαού για να προμηθευτεί αυτά τα δυο βασικά είδη εν μέσω κρίσης.

Για να προμηθευτεί γάλα και ψωμί μια τετραμελής οικογένεια πρέπει να δαπανήσει 950 ευρώ το χρόνο, σημείωσε η βουλευτής του ΚΚΕ για να υπογραμμίζει πως η πατρίδα δεν σώζεται με πεθαμένους πολίτες.

Η κ. Κανέλλη, μάλιστα, κατέθεσε τη φρατζόλα και το γάλα στα πρακτικά της Βουλής για να της πει ο προεδρεύων εκείνη την ώρα κ. Βαγγέλης Αργύρης πως χαλά το ντεκόρ του Κοινοβουλίου.newsbomb
Σημ.axinosp:Siemens-Πεσινέ--Siemens-Πεσινέ-- Siemens-Πεσινέ............

Δεν υπάρχουν σχόλια: