Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2011

Σκασμός!

Για την κατοικία λοιπόν. Το τούβλο. Για μια περιουσία που σύμφωνα με την Τράπεζα της Ελλάδος και με τιμές του 2009 κοστολογήθηκε ένα τρισεκατομμύριο euros. Τόσο αξίζει ολόκληρη η ιδιωτική κατοικία εν Ελλάδι. Τουτέστιν πανευρωπαϊκό ρεκόρ. Διιότι, περίπου, εννιά στους δέκα νοικοκυραίους κατέχουν τουλάχιστον ένα διαμέρισμα. Οι περισσότεροι δύο. Ισως και τρία. Μικρά; Μικρά. Αρκετοί, κυρίως οι παπούδες, οι γιαγιάδες και οι πατεράδες, το απέκτησαν με σττερήσεις και θυσίες. Το μικροαστικό όνειρο της μεταπολεμικής Ελλάδας. Μπόλικοι όμως με την φοροδιαφυγή, την παρακράτηση του ΦΠΑ και με το μαύρο χρήμα. Μην κοροϊδευόμαστε: Ηλεκτρολόγοι. Υδραυλικοί, Μπογιατζήδες. Κομμώτριες. Μηχανικοί. Γιατροί. Δικηγόροι. Ολοι εκείνοι που αγνοούν την ύπαρξη αποδείξεων και εφορίας. Ολοι αυτοί οι λεγόμενοι ελεύθεροι επαγγγελματίες που δηλώνουν εισόδημα μέχρι και δώδεκα χιλιάρικα ετησίως. Που κατακλέβουν το κράτος. Ολοι αυτοί που σε βάρος των υποταγμένων και σκληρά εργαζόμενων μισθοσυντήρητων έχουν αποταμιεύσει ένα σκασμό περιουσία. Παράδειγμα; Προχθές, Κυριακή το μεσημέρι μου τηλεφώνησε φίλος από cafe στην πλατεία Βαρυπόμπης- το όνομά του στην διάθεση των Αρχών-για να μου καταγγείλει ότι ο ιδιοκτήτης δεν έχει κόψει καμία απόδειξη σε κανένα τραπέζι. Και ήταν πληρέστατος από πελατεία. Και όταν τον ρώτησε «μα γιατί» εκείνος, σαν γνήσιος Ελληνάρας απάντησε «επειδή διαφωνώ με τα μέτρα του Βενιζέλου»... Κλέφτης, ρεμπεσκές, κοπρίτης και αντιπατριώτης. Ετσι ακριβώς. Και ταυτοχρόνως βλάκας με πατέντα. Διότι, όπως είπε ο Βενιζέλος-από τις ελάχιστες φορές που συμφωνώ μαζί του-αν η χώρα χρεοκοπήσει τότε η αξία κάθε κατοικίας θα γκρεμιστεί στα τάρταρα. Σήμερα, ας πούμε, αξίζει εκατό χιλιάρικα, αύριο ούτε το μισό. Με απλά λόγια. Οι περισσότεροι, που έγιναν ιδιοκτήτες ληστεύοντας τον κράτος, όχι μόνο δεν δικαιούνται να διαμαρτύρονται αλλά να κάνουν και το σταυρό τους από πάνω. Γιατί το αντίτιμο που καλούνται να πληρώσουν είναι πενταροδεκάρες συγκρινόμενο με την κατά συρροή φοροκλοπή στην οποία επιδόθηκαν όλα αυτά τα χρόνια, αγαπητοί μου. Και δεν εννοώ τους ρακένδυτους και τους νόμιμους. Πληρώστε και βγάλτε το σκασμό. Γιατί στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για το σχοινί!
To Bήμα
Σημ.axinosp:Μπράβο ρε Δανίκα άξιος ο μισθός σου, σαν αβανταδόρος του Ψυχάρη και του Βενιζέλου, μόνος που όσο και αν ουρλιάζεις για να μας ψαρώσεις, θα πάρεις εσύ και τα αφεντικά σου, τα παπάρια μου τομάρι!!
Δεν πληρώνουμε ρε ζωντόβολο, όχι μόνο γιατί δεν γουστάρουμε να σας πληρώνουμε, αλλά γιατί, ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος, τέρμα τα φράγκα και τα δίφραγκα, το μόνο που μου περίσσευσαν κάτι λίγα ψιλά για να αγοράσω τρόφιμα, να ταΐσω την οικογένεια μου τους επόμενους μήνες και ετοιμάζομαι να πάρω όχι τον νέο i-phone 4 που εσείς ακόμα αγοράζετε αλλά μια καραμπίνα(νόμιμη, απλή και οικονομική) και μπόλικα 9ρια φυσίγγια, για όποιον απειλήσει το σπίτι μου, εμένα και την οικογένεια μου !!
Αν θες κύριε Δανίκα σε περιμένω εσένα και τους ομοίους σου, να έρθετε να μου κάνετε αέρα στα γεννητικά μου όργανα, με φόρα !!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η ΧΩΡΑ σε κατοχη και ο σταλινικοσ πουσταρασ θελει να δινουμε τοκουσ για παρανομα δανεια,γαμημενο τσουτσεκι
χεστηκε ο πουσταρασ η μαγια στο αλλο μαγαζι τουσ εχει τρει μηνες απληρωτους