Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2011

Έσπασε το φράγμα των 800 μονάδων το ΧΑ και κινείται προς τις 770...500 μονάδες

Sell off στις τράπεζες που πρέπει να διαφυλαχθούν - Πουλάνε Cheuvreux, Deutsche, Citi - Η αγορά ας προετοιμάζεται για τα χειρότερα… – Έκρυθμη η κατάσταση στα CDS

Η Ελλάδα βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Αυτό αποτελεί μια ζοφερή πραγματικότητα που δεν αμφισβητείται. Η αναμενόμενη υποβάθμιση των τραπεζών από την Moody's ήρθε να επιβεβαιώσει ότι ο τραπεζικός κλάδος έχει στοχοποιηθεί εντός και εκτός Ελλάδος και ο κίνδυνος αποσταθεροποίησης έχει αυξηθεί κατακόρυφα. Με κάθε τρόπο πρέπει να διαφυλαχθεί η σταθερότητα των τραπεζών. Όμως τα δημοσιεύματα στον διεθνή τύπο ότι οι τράπεζες χρειάζονται κατεπειγόντως αυξήσεις κεφαλαίου εντείνουν την αβεβαιότητα προκαλώντας μαζικές ρευστοποιήσεις ειδικά στην Ελλάδα που είναι και η πλέον ευάλωτη χώρα.
Αν η Ευρώπη δεν διασώσει την Ελλάδα άμεσα οι επιλογές είναι 2 ή νέο μεγάλο haircut 30% με 50% ή στάση πληρωμών. Το ΧΑ σε πλήρη αποσύνθεση έσπασε και το φράγμα των 800 μονάδων στις 791 μονάδες με απώλειες 4,7% ενώ οι τράπεζες υποχωρούν πάνω από 12%
Χωρίς καμία δόση υπερβολής ή καταστροφολογίας όλοι πλέον κατανοούν ότι ο χρόνος κυλάει αντίστροφα.
Η Ελλάδα κινδυνεύει βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης....
bankingnews
Σημ.axinosp:Αν νομίζετε ότι τα ΜΜΕ θα σας ειδοποιήσουν για το τέλος και την οικονομική κατάρρευση της χώρας, κάνετε λάθος και μάλλον σας πέρασαν για πολύ μαλάκες !!
1 Οκτώβρη έχει τελειώσει το παραμύθι μέχρι τότε προλαβαίνετε, να κάνετε αυτά τα ολίγα, (εδώ και εδώ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: