Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

ISDA: Παρά τους κινδύνους η Ελλάδα μπορεί να αποφύγει την ενεργοποίηση των CDS

Ακόμη κι αν δεν καταβάλλει μισθούς και συντάξεις τον επόμενο μήνα

Η αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους ενδεχομένως να μην οδηγήσει σε ενεργοποίηση των CDS βραχυπρόθεσμα, ακόμη κι η ελληνική κυβέρνηση δεν κατορθώσει να καταβάλλει μισθούς και συντάξεις τον ερχόμενο μήνα.
Τα ανωτέρω επισημαίνει σε δηλώσεις του ο David Geen, ανώτατο στέλεχος της Διεθνούς Ένωσης Swaps και Παραγώγων (International Swaps and Derivatives Association - ISDA).
"Τα CDS συνδέονται με υποχρεώσεις που έχουν να κάνουν με το χρέος - όπως ομόλογα και δάνεια", δηλώνει χαρακτηριστικά ο Geen.
"Ακόμη κι αν τα ελληνικά ομόλογα και τα δάνεια της χώρας είναι ακόμη σε ισχύ, ακόμη κι αν η ελληνική κυβέρνηση παύσει την καταβολή μισθών για δασκάλους και αστυνομικούς, αυτό θα συνιστά μια πολύ άβολη κατάσταση, ωστόσο δεν συνιστά αυτόματα ενεργοποίηση των CDS", προσθέτει ο αξιωματούχος της ISDA.

bankingnews
Σημ.axinosp:Καλά κάντε πως δεν πληρώνετε μπάτσους και στρατιωτικούς τον Οκτώβριο και θα γελάσει το χείλη του κάθε πικραμένου !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: