Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ-Τρίτη 27.09.2011 18:00


Την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου δεν πάμε στο Σύνταγμα με τις αυταπάτες ότι θα φύγουμε με μισθό,απο την αναπόφευκτα χρεοκοπημένη Ελλάδα, αλλά για να δώσουμε ένα ηχηρό παρών στον αγώνα του Ελληνικού λαού.Οι Έλληνες Αστυνομικοί δεν είναι προδότες.
Η Κυβέρνηση επιχειρεί να στρέψει τον Ελληνικό Λαό εναντίον μας δηλώνοντας στα ΜΜΕ:
-Ότι οι αστυνομικοί δεν υφίστανται καμία αλλαγή στο μισθολόγιο τους (όταν ταυτόχρονα μας αφήνει με 400 ευρώ μισ...θό για τρείς μήνες)
-Ότι θα προσλάβει 2000 Ειδικούς Φρουρούς (όταν έχει ακυρώσει τις πρόσφατες προσλήψεις πυροσβεστών και απολύει χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους και κυρίως όταν δεν έχει να πληρώσει έστω εμάς)
Το κράτος προσλαμβάνει και άλλους εξαθλιωμένους των 600 ευρώ,γιατί θέλει να μας χρησιμοποιήσει ευκαιριακά για την προστασία του,αδιαφορώντας για το μέλλον μας.
Δεν θα γίνουμε υπηρέτες τους - Δεν θα γίνουμε προδότες της Πατρίδας και του λαού μας.Η πτώχευση είναι αναπότρεπτη και στο καράβι που λέγεται Ελλάδα,αν είναι να πνιγεί ο λαός μας θα είμαστε δίπλα του.
Την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου δεν πάμε στο Σύνταγμα με τις αυταπάτες ότι θα φύγουμε με μισθό αλλά για να δώσουμε ένα ηχηρό παρών στον αγώνα του λαού μας.

FaceBook
Σημ.axinosp:Να δούμε !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: