Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2011

Ernst & Young: Αναπόφευκτη η χρεοκοπία της Ελλάδας - Στο 35% η πιθανότητα ύφεσης στην Ευρωζώνη

Αναπόφευκτη είναι η ελληνική χρεοκοπία, εκτιμά η Ernst & Young, ενώ «βλέπει» πιθανότητα 35% να διολισθήσει εκ νέου σε ύφεση η Ευρωζώνη.
«H χρεοκοπία της Ελλάδας είναι αναπόφευκτο γεγονός. Το βασικό ερώτημα είναι πότε αυτό θα γίνει και πως θα το διαχειριστεί», αναφέρει χαρακτηριστικά σχετική έκθεση της Ernst & Young.
Οι ευρωπαϊκές αρχές έχουν καθυστερήσει τις προσπάθειες αντιμετώπισης των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Ελλάδα, η Ιρλανδία και η Πορτογαλία», υπογραμμίζει η Ernst & Young, προσθέτοντας ότι «υπήρχε ελπίδα το δεύτερο πακέτο διάσωσης προς την Ελλάδα, που ανακοινώθηκε τον Ιούλιο, να θέσει τέλος στην μακρά περίοδο της αναποφασιστικότητας και της αβεβαιότητας».

bankingnews.gr
Σημ.axinosp:"H χρεοκοπία της Ελλάδας είναι αναπόφευκτο γεγονός", κάτι σαν το Πυθαγόρειο Θεώρημα !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: