Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ: Ο Παπανδρέου δήλωσε περιφρόνηση στη λαϊκή κυριαρχία

Η δήλωση που ακολουθεί (και σε βίντεο) έγινε από τον Πρωθυπουργό στη Γερμανία, στο Συνέδριο των Γερμανών Βιομηχάνων.
Εκεί, καταχειροκροτούμενος από τη Γερμανική Οικονομική Ολιγαρχία, δήλωσε:

«και όταν πολλοί άνθρωποι με ρωτούν αν έχουμε την στήριξη (για τα μέτρα που παίρνουν) η πρώτη μου απάντηση είναι: «αυτό δεν είναι πρόβλημά μου», λέω πως είμαι εδώ για να δουλέψω για την χώρα, να σώσω την χώρα, να αλλάξω την χώρα, είτε επανεκλεγώ είτε όχι δεν με ενδιαφέρει, με ενδιαφέρει να σώσω την χώρα».

Δείτε το βίντεο με το σχετικό απόσπασμα:Και εμείς απορούμε: Τι είδους δημοκρατία έχουμε που ο Πρόεδρος της -δημοκρατικά εκλεγμένης- κυβέρνησης δηλώνει ευθαρσώς και δημοσίως ότι «δεν είναι πρόβλημά του» η δημοκρατική νομιμοποίηση, η στήριξη από το λαό, η λαϊκή κυριαρχία δηλαδή, αλλά να γίνει ο… σωτήρας της χώρας;

Τι δεν καταλαβαίνει μέσα στο πολυπολιτισμικό μυαλό του; Ότι δεν είναι πρίγκιπας ή μονάρχης, να παριστάνει τον σωτήρα αδιαφορώντας για τη γνώμη του λαού, αλλά πρωθυπουργός της Ελληνικής ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, της οποίας το Σύνταγμα ορίζει ξεκάθαρα ότι ο λαός είναι κυρίαρχος;

Τι δεν γνωρίζει; Ότι η δήλωσή του αυτή αποτελεί Εκτροπή που ενεργοποιεί αυτομάτως το ακροτελεύτειο άρθρο 120 του Συντάγματος που ρητά αναφέρει στις παραγράφους 3 και 4:
3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

Έχει καταλάβει ότι σύμφωνα με την παράγραφο 3 έχει ομολογήσει έγκλημα;
Έχει συνειδητοποιήσει ότι η ομολογία του σε συνδυασμό με τη βία κατά Ελλήνων Πολιτών που εξαπολύει η κυβέρνησή του ενεργοποιούν την παράγραφο 4 για αντίσταση με κάθε μέσο;

Είναι άσχετος, είναι αλαζών, είναι επικίνδυνος; Τι είναι απ’ όλα;
Tsantiri

Δεν υπάρχουν σχόλια: