Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2011

Americas East Coast Mega Tsunami Canary Islands ExplainedΣημ.axinosp:Πάνω από σαράντα επτά σεισμούς κατέγραψε σήμερα 28-9-2011 το Ευρωπαϊκό Κέντρο Σεισμολογίας
Βάλε και την Ηλιακή καταιγίδα που λυσσομανά αυτές τις μέρες στον Ήλιο μας, τότε το Κυδώνι ετοιμάζεται να δέσει!!
Αν οι Ηλιακές καταιγίδες προκαλέσουν έκρηξη Ηφαιστείου στα Κανάρια Νησιά το Σούπερ Τσουνάμι που θα χτυπήσει όλες τις Ανατολικές ακτές της Αμερικής θα προκαλέσει Βιβλική καταστροφή !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: