Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Παπανδρέου-Βενιζέλος μιλούν για σενάρια "συντεταγμένης χρεοκοπίας"

Μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Οικονομικών (και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης) επιβεβαίωσαν, στους βουλευτές τους, τις συζητήσεις για συντεταγμένη χρεοκοπία της Ελλάδας – αλλά συνιστώντας «προσοχή» στο πώς πρέπει να λέγονται αυτά δημοσίως.

Την αρχή έκανε τη νύχτα της Πέμπτης ο Ευ. Βενιζέλος στο ΚΤΕ Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ όπου, αναφερόμενος στα τρία σενάρια για την αντιμετώπιση του χρέους, φέρεται να αναφέρθηκε να μίλησε για haircut κατά 50%. Ο ίδιος, την επομένη, διέψευσε με ανακοίνωσή του αυτή την αναφορά. Οι παριστάμενοι βουλευτές ωστόσο όχι απλώς επιμένουν ότι «το είπε», αλλά προσθέτουν ότι τους ζήτησε κιόλας…να μη διαρρεύσουν τίποτα προς τα μέσα ενημέρωσης διότι δεν πρέπει να δοθεί η εντύπωση πως γίνονται τέτοιες συζητήσεις.

Να είμαστε προσεκτικοί…

Το απόγευμα της Παρασκευής ήταν σειρά του Γ. Παπανδρέου να τροφοδοτήσει τα σχετικά σενάρια. Μιλώντας σε ομάδα βουλευτών του (σ.σ. τους συναντά όλους εν όψει των κρίσιμων ψηφοφοριών στη Βουλή για τα νέα μέτρα) είπε: «Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στο πώς μεταφέρονται κάποια θέματα, διότι είναι άλλο πράγμα η ασύνταχτη χρεοκοπία και άλλο η αντιμετώπιση του προβλήματος του χρέους, όπως κάνουμε μέσω του PSI».

Με τη φράση αυτή ο κ. Παπανδρέου επιβεβαίωσε, ουσιαστικά, ότι οι συζητήσεις αφορούν τη «συντεταγμένη χρεοκοπία». Κι άνοιξε παράθυρο σε σοβαρές εξελίξεις εάν, τελικά, αλλάξουν οι ευνοϊκές για τη χώρα αποφάσεις Κορυφής της 21ης Ιουλίου, τις οποίες ο ίδιος εμφάνισε στους βουλευτές ως μονόδρομο…


capital.gr
Σημ.axinosp:Ομόλογα που έληγαν την Παρασκευή. δεν πληρώθηκαν!!
Η χρεοκοπία άρχισε!!
Συντάξεις και μισθοί από 1 Οκτώβρη θα πληρωθούν 1 μήνα αργότερα ...αν πληρωθούν !!
Στο επερχόμενο πανικό της βδομάδας που έρχεται, Τράπεζες και Σούπερ Μάρκετ θα δεχθούν τις "επισκέψεις" των πολιτών σε απόγνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: