Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2011

Αναβάλλεται για Τρίτη η ψηφοφορία για το χαράτσι στα ακίνητα

Η απουσία τεσσάρων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ ανέβαλλε για την ερχόμενη Τρίτη την ονομαστική ψηφοφορία της τροπολογίας που περιλαμβάνει το νέο ειδικό τέλος ακινήτων, μεταθέτοντας με αυτό τον τρόπο και μια ακόμα δοκιμασία των αντοχών της συνοχής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ. Να σημειωθεί ότι το κλίμα στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος έχει χτυπήσει κόκκινο ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ορισμένοι βουλευτές προσανατολίζονται προς το να καταψηφίσουν την συγκεκριμένη τροπολογία αρνούμενοι να αποδεχθούν για μια ακόμα φορά το δίλλημα «ή ψηφίζετε ή χρεώνεστε την χρεοκοπία της χώρας». Πάντως, οι τέσσερις βουλευτές που απουσιάζουν είναι η κυρία Μάγια Τσόκλη και οι κ.κ. Σάββας Εμινίδης, Δημήτρης Παπουτσής και Θωμάς Ρομπόπουλος.

Πρώτο Θέμα

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Τσόλι,ο Εμουνίδης,ο Παπούστης και ο Ρόμπαπουλος...

Μμμ!Το πληκτρολόγιο θέλει καθάρισμα...Ή μήπως όχι????

Ανώνυμος είπε...

Εγώ λέω για το τέλος να το πληρώσει η τράπεζα γιατί όταν αγόρασα το σπίτι μου ήπαν ότι αυτοί έχουν την κυριότητα επίσης με αναγκάσανε να υπογράψω ότι δεν θα το ενοικιάσω.
Ερώτηση δικήγόρος που να μην φοβάτε να πεί το ονομά του σε αυτή την χώρα ηπάρχει?