Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2011

Ιάπωνας καθηγητής: «Το σύνδρομο της Κίνας εν εξελίξει στη Fukushima»O Hiroaki Koide βοηθός καθηγητή στο πανεπιστήμιο του Kyoto για θέματα έρευνας πυρηνικής τεχνολογίας ανέφερε πως οι ράβδοι του πυρηνικού καυσίμου στους αντιδραστήρες 1 και 3 του πυρηνικού εργοστασίου στη Fukushima μπορεί να βρίσκονται έως και 12 μέτρα κάτω από την επιφάνεια του εδάφους, ενώ «ένας θεός» όπως είπε χαρακτηριστικά «ξέρει που βρίσκονται οι ράβδοι του αντιδραστήρα 4.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως οι ράβδοι δεν μπορούν να μεκινηθούν λόγω της απίστευτα μεγάλης θερμοκρασίας που έχουν για τουλάχιστον 1 με 2 χρόνια, μέχρι δηλαδή η θερμοκρασία αυτή να έχει πέσει σημαντικά. Οι ράβδοι εκτιμάται πως «βυθίζονται» στο υπέδαφος με ρυθμό 17 μέτρων το χρόνο κάτι που σημαίνει πως σε δύο χρόνια θα έχουν φτάσει σε βάθος σχεδόν 34 μέτρων. Αν και το βάθος δεν φαντάζει μεγάλο, εντούτοις το ερώτημα είναι σε πόσο βάθος βρίσκεται ο υδροφόρος ορίζοντας στην περιοχή.

defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια: