Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

CNN: Στο 99.9% οι πιθανότητες χρεοκοπίας

Την ίδια στιγμή, 99,9% πιθανότητες χρεοκοπίας δίνει πλέον, στην Ελλάδα το CNN, που βασίζεται σε εκτιμήσεις αναλυτών CDS, σε άρθρο του με τίτλο Ελληνική χρεοκοπία: Τι θα σήμαινε.

Σε άλλο δημοσίευμα της ιστοσελίδας του αμερικανικού δικτύου αναφέρεται ότι οι διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης με την τρόικα έχουν αναβιώσει τους φόβους ότι η Ελλάδα θα μπορούσε να προχωρήσει σε άναρχη χρεοκοπία, κάτι που οι επενδυτές και οι οικονομολόγοι φοβούνται πως θα μπορούσε να πλήξει το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα.

Πάντως επικαλείται δηλώσεις αξιωματούχου σύμφωνα με τον οποίο κυβέρνηση και τρόικα είναι κοντά σε μια συμφωνία, αλλά για να επιτευχθεί μια τελική συμφωνία πρέπει να αρθούν οι τελευταίες διαφωνίες.

Με πέντε δημοσιεύματα η Wall Street Journal επικεντρώνεται στην κοινωνική κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα.

Στην πρώτη της σελίδα άρθρο ασχολείται με την αύξηση των αυτοκτονιών και με περιπτώσεις επιχειρηματιών που αδυνατώντας να αποπληρώσουν τα δάνεια τους έπεσαν στα νύχια των τοκογλύφων.

Η εφημερίδα τονίζει ότι μετά από δύο χρόνια κρίσης η ελληνική κοινωνία πλήττεται με την ανεργία να κινείται πάνω από 16% και την εγκληματικότητα και την λαθρομετανάστευση να είναι σε έξαρση.

Το δημοσίευμα υπογραμμίζει ότι οι αυτοκτονίες έχουν σχεδόν διπλασιαστεί ετησίως σε 6 ανά 100.000 κατοίκους και σημειώνει πως στο πρώτο πεντάμηνο 2011 το ποσοστό αυτό είναι αυξημένο κατά 40% σε σχέση με πέρυσι.

Στη στήλη LEX των Financial Times προβλέπεται ότι η Ελλάδα θα λάβει τελικά τα 8 δισ. ευρώ μετά τις 3 Οκτωβρίου με την επισήμανση ότι η ευρωζώνη δεν έχει σχέδιο για συντεταγμένη χρεοκοπία της Ελλάδας.

Σε άλλο δημοσίευμα η εφημερίδα γράφει ότι οι δανειστές σκληραίνουν την στάση τους έναντι της Ελλάδας καθώς ευρωπαίοι και ΔΝΤ ακολουθούν την σκληρή γραμμή ζητώντας συρρίκνωση του δημόσιου τομέα.

Η εφημερίδα αναφέρεται στις αντιδράσεις των συνδικαλιστών που μπορεί να εμποδίσουν τα σχέδια της κυβέρνησης και κάνουν αναφορά στον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, τονίζοντας ότι αν και προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ και απειλεί ότι θα μπλοκάρει την έκδοση των λογαριασμών της ΔΕΗ και την είσπραξη του ειδικού τέλους ακινήτων.

Στο δημοσίευμα επισημαίνεται επίσης ότι σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ο έλληνας πρωθυπουργός θα πείσει την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ για τα νέα μέτρα αλλά ενδεχομένως θα υποχρεωθεί να πάει σε εκλογές.

Cosmos936
Σημ.axinosp:Συντεταγμένη χρεοκοπία 99.9% και 0.01% ανεξέλεγκτη.
Αγόρασαν έντοκα γράμματια 13 εβδομάδων αξίας 1,625 δισ. ευρώ και αποπληρώθηκαν τελικά τα κουπόνια ελληνικών ομολόγων ύψους 769 εκατ. ευρώ!!
Η κατοχική κυβέρνηση πληρώνει τόκους(κουπόνια) και κάνει στάση πληρωμών σε μισθούς, ήδη η μισθοδοσία στο Νοσοκομείο Παίδων έφτασε στα 25 - 29 ευρώ έναντι .........!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: