Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2011

Το τελευταίο ταξίδι σαν πρωθυπουργός;

Το νεύμα της Black Rock προς την διεθνή κοινότητα, η οποία εξετάζει με τη βοήθεια της ρομποτικής χειρουργικής τα εντόσθια των ελληνικών τραπεζών, ήταν αυτό που σήμανε κόκκινο συναγερμό για την ελληνική οικονομία και άνοιξε το καπάκι με τα σενάρια του τρόμου.

Η αποχώρηση της Εμπορικής Τράπεζας από το Χρηματιστήριο έγινε για να προλάβει στο παρά 5' την εξάτμιση της μετοχής της.

Την ίδια στιγμή οι ελληνικές τράπεζες στο σύνολό τους είναι παγιδευμένες με 137 δις ευρώ εκρηκτικά κρατικά ομόλογα, έτοιμα να κάνουν την Αργεντινή του 2001 να μοιάζει παράδεισο σε όσα πρόκειται να μας συμβούν σε περίπτωση που χαθεί εντελώς η ψυχραιμία.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός έσπευσε να βγει πρώτος σε εφεδρεία κι αν υπήρχε τρόπος να μεταφερθεί, με το Πείραμα της Φιλαδέλφειας στη Σάντα Λουτσία και κανείς να μην τον αναζητήσει, θα ήταν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στο κόσμο.

Το εάν ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου θα τον βρει (υπηρεσιακό) πρωθυπουργό, θα εξαρτηθεί από τη συνάντηση της Τρίτη στο Βερολίνο με τη Μέρκελ και με τη προυπόθεση ότι κι αυτό το ταξίδι δεν θα αναβληθεί τη τελευταία στιγμή!

Ήδη ο Παπανδρέου έχει καταφέρει να μην θέλουν να τον δουν ούτε ζωγραφιστό ο Μπαράκ Ομπάμα αλλά και Βλαντιμίρ Πούτιν- ο οποίος πριν λίγες ώρες μας έκανε ζητιάνους-ρόμπες.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι η προσφυγή στις κάλπες στις 13 Νοεμβρίου εξαιτίας ενός γεγονότος που θα είναι πάνω από τις δυνάμεις της θνησιγενούς κυβέρνησης…
Κουρδιστό Πορτοκάλι
Σημ.axinosp:Εκλογές δεν νομίζω Γιώργο !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: