Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2011

Καταγγελία για κατασχέσεις μισθών λόγω οφειλών

Ενεργοποιήθηκε ο νόμος
Στην ενεργοποίηση του νόμου που επιτρέπει την κατάσχεση μισθών και συντάξεων έχουν προχωρήσει το τελευταίο διάστημα αρκετές εφορίες, εξαιτίας των οφειλών προς το Δημόσιο.

Όπως κατήγγειλε στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα 99,5 ο πρόεδρος των εργαζομένων της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, Βασίλης Αλεβιζόπουλος, 20 υπάλληλοι της υπηρεσίας έχουν υποστεί κατασχέσεις μισθών, ενώ απειλούνται και με κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων από τράπεζες, καθώς μένουν απλήρωτες οι δόσεις στεγαστικών και άλλων δανείων.

H πρόεδρος του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Εφοριακών Υπαλλήλων του υπουργείου Οικονομικών, Φρόσω Σταυράκη, απαντώντας στην παραπάνω καταγγελία, επιβεβαίωσε ότι ο νόμος που επιτρέπει την κατάσχεση μισθών και συντάξεων, έχει ενεργοποιηθεί και πως το μέτρο εφαρμόζεται με ένταση τους τελευταίους μήνες.

Πηγές του υπουργείου Οικονομικών διευκρινίζουν ότι δεν πρόκειται για κάποια ειδική εντολή αλλά οι κατασχέσεις ήρθαν ως αποτέλεσμα της δράσης μιας νέας υπηρεσιακής μονάδας είσπραξης του υπουργείου, η οποία έχει ξεκινήσει εντατικούς ελέγχους για τους οφειλέτες του Δημοσίου.
NewsBeast
Σημ.axinosp:Όταν πέρναγε ο νόμος αυτός στην Βουλή κατ' εντολή των Τραπεζιτών οι 300 της Βουλής, απλώς είπαν Yes Men χωρίς κανείς τους να βγάλει κουβέντα, οι Συνδικαλιστές σαν τον Αλεβιζόπουλο, είχαν συνέδρια στην Χαλκιδική και οι υπάλληλοι της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας συζητούσαν το που θα πάνε διακοπές στας Ευρώπας !!
Πάρτε τα παπάρια να τα έχετε στο μαξιλάρι, γιατί όταν σαν φωνάζαμε, εδώ και 3 χρόνια και πολλοί άλλοι αρκετά περισσότερο, δεν θέλατε να ακούσετε γιατί ήμασταν καταστροφολόγοι σας στεναχωρούσαμε και χαλούσε η γκλαμουριά !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: