Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2011

"Οι Markozy δεν θα σώσουν την Ελλάδα - Σε λίγο έρχεται η χρεοκοπία"

Προς τη λύση του ελληνικού δράματος φαίνεται πως οδεύουμε, σύμφωνα με το Mathew Lynn, στο marketwatch. Βέβαια, η λύση που βλέπει δεν οδηγεί σε αποπληρωμή των ελληνικών χρεών, αλλά σε μια δεδομένη χρεοκοπία, που το μόνο που πρέπει να σκεφτόμαστε πλέον είναι το πότε θα έρθει.
«To πραγματικό ερώτημα δεν είναι αν θα χρεοκοπήσει η Ελλάδα, αλλά πότε», γράφει χαρακτηριστικά, προειδοποιώντας για τις καταστροφικές συνέπειες που έρχονται…
«Όταν χρεοκοπήσει η Ελλάδα η πίεση στις υπόλοιπες υπερχρεωμένες ευρωπαϊκές χώρες και στο τραπεζικό σύστημα θα είναι τρομακτική».
Ο Lynn επισημαίνει πως «η ΕΚΤ θα μπορούσε να αγοράσει όλο το χρέος και να αντιμετωπίσει τις απώλειες όταν η κρίση θα έχει περάσει, αλλά η ανικανότητα των A. Merkel και N. Sarkozy, αποτρέπει δραστικές κινήσεις».
«Οι Markozy δεν έχουν την ισχύ και τη φαντασία να ανταποκριθούν στην πρόκληση που αντιμετωπίζουν», σημειώνει χαρακτηριστικά.

bankingnews.gr
Σημ.axinosp:Η απληστία των Τραπεζιτών και των Golden Boys της Wall Street και του Βρετανικού City, θα καταρρεύσει το Παγκόσμιο Τραπεζικό Σύστημα και όχι η δεδηλωμένη ανικανότητα των Markozy που είναι έτσι και αλλιώς μαριονέτες τους, για να έχουμε μια επίφαση Δημοκρατίας !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: