Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Merkel: Αν φύγει η Ελλάδα, θα φύγουν κι άλλοι

Αν φύγει η Ελλάδα από το ευρώ, θα ακολουθήσουν κι άλλοι, φέρεται να δήλωσε η Γερμανίδα Καγκελάριος Merkel σε συνέντευξή της στη γερμανική τηλεόραση χθες βράδυ, εν όψει της ψηφοφορίας την Πέμπτη στο κοινοβούλιο για τις αλλαγές στην ευρωζώνη.

Όπως επισημαίνει το πρακτορείο Dow Jones Newswires, η Merkel απέρριψε τις φήμες ότι η Ελλάδα θα αναγκαστεί να εγκαταλείψει την ευρωζώνη, βάζοντας φρένο και στις συζητήσεις ότι η Γερμανία θα επαναφέρει το μάρκο και θα αποκοπεί από την ευρωζώνη.

«Αυτό μπορώ να το αποκλείσω. Δεν θα μπορούμε (εκτός ευρώ) να εξάγουμε κανένα από τα εξαιρετικά αγαθά που εξάγουμε», δήλωσε η Καγκελάριος.

Ερωτώμενη για το εάν η Ελλάδα μπορεί να βγει από την ευρωζώνη, η Merkel δήλωσε ότι εάν φύγει η Ελλάδα, θα ακολουθήσουν κι άλλες χώρες, και αυτό θα ενθαρρύνει τους κερδοσκόπους να επιτεθούν και σε άλλο κράτος με δημοσιονομικά προβλήματα.

«Πρώτα θα φύγει η Ελλάδα, έπειτα μια άλλη χώρα κι ύστερα κι άλλη. Και στο τέλος αυτό που θα συμβεί είναι ότι θα μείνουμε μόνοι και θα πρέπει να ανατιμήσουμε το νόμισμα», τόνισε.

Η Merkel πρόσθεσε ακόμη πως συνολικά η κατάσταση στην ευρωζώνη είναι «σοβαρή» και ότι «δεν υπάρχει εύκολη λύση».

Εξέφρασε ακόμη το «παράπονό» της για το ότι δεν υπάρχει ένας μηχανισμός για να στραφεί στην σημερινή Ευρώπη, όταν οι χώρες παραβιάζουν τους κανόνες.

«Για παράδειγμα, κάποιος θα πρέπει να εξαναγκάσει την Ελλάδα στο δικαστήριο, να δώσει ένα τμήμα της εθνικής της κυριαρχίας. Αυτή είναι η ολοκλήρωση της νομισματικής ένωσης….. αυτό είναι κάτι που πρέπει να αναπτυχθεί βήμα προς βήμα, κάτι που είναι για το μέλλον».

capital.gr
Σημ.axinosp:Μπουρλότο στην Ευρωζώνη ρέεεεεεεεεεεε..............

Δεν υπάρχουν σχόλια: