Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2011

Τι συζήτησαν Βενιζέλος με το Συμβούλιο Συστημικής Σταθερότητας

Συνεχίζονται οι επαφές του υπουργού Οικονομικών Ευ. Βενιζέλου με τραπεζικά στελέχη. Ο κ. Βενιζέλος έχει συνάντηση με το Μηνιαίο Συμβούλιο Συστημικής Σταθερότητας.

Στη συνάντηση με τον κ. Βενιζέλο συμμετέχουν ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος, κ. Γ. Προβόπουλος, ο πρόεδρος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) κ. Π. Θωμόπουλος και ο πρόεδρος της Εθνικής, κ. Βασίλης Ράπανος.
Στο επίκεντρο της συνάντησης βρίσκονται η πορεία της ελληνικής οικονομίας, η κατάσταση των ελληνικών τραπεζών, αλλά και η πορεία του προγράμματος αναδιάταξης του ελληνικού χρέους (PSI).

bankingnews.gr
Σημ.axinosp:Αν η σταθερότητα του συστήματος εξαρτάται από τον Εκπρόσωπο του Ρότσιλντ Προβόπουλο τηε ΤτΕ, τότε μπουρλότο!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: